Reklama

Reklama

Český bodyguard

(pořad)
Soutěžní
Česko, 1994, 50 min

Účinkují:

Mahulena Bočanová, Zbyněk Merunka, Martin Dejdar, Antonín Bubeník, Lenka Kořínková, Michaela Dolinová, Pavol Habera, Martin Severa, David Matásek, Pavel Kříž, Jiří Lábus, Josef Klíma, Jan Šťastný (více)

Obsahy(1)

Populární osobnosti hecuje k mimořádným výkonům Petr Salava a Renata Dlouhá v Božím Daru. Účinkují M. Bočanová, A. Bubeník, M. Dejdar, L. Hloušek, P. Janda, I. Pilip, P. Richter, J. Rosák a další. (oficiální text distributora)

Recenze (22)

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Další televizní pořad, který jsem měl svého času hodně rád. Sám jsem se zúčastnil jednoho natáčení, když se soutěžilo v Zubří v házenkářské hale. Je pravda, že v té době jsem chodil ještě na základku, tak se mi to líbilo asi víc, než kdybych na to šel v dnešní době, ale byla to prdel. Takže dávám ty tři hvězdy hlavně z nostalgie… ()

MikeCool 

všechny recenze uživatele

TV-pořad (Soutěž). Viděl jsem jen jeden díl a to na zimním stadionu a ten průběh soutěže, kde mezi sebou soutěžili známé osobnosti se mi líbil, dokonce jsem se i zasmál. | Průměr všech zhlédnutých (odvysílaných) epizod: 20% (1*) | ()

herr_carter odpad!

všechny recenze uživatele

Viděl jsem jednu epizodu, která mě utvrdila v tom,že začátky novy opravdu hraničily s bestiální úchylností (Pomeje, Kuklová a mnoho dalších zářivých klenotů v naprosto debilních, nechutných a nezajímavých disciplínách, které by nejednoho dohnaly k rituální sebevraždě).....................moje hodnocení = 0 z 10. ()

Galerie (45)

Reklama

Reklama