foto

Jiří Stanislav

  • nar. 3.12.1946 (72 let)
    Ivančice, Československo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2006 Princ a já 2
2003 Nalezený ráj
1991 Svlékání kůže (TV film)
1988 Nesnesitelná lehkost bytí
1987 Superman 4
Čtvrtý protokol
1985 Bílé noci
1982 Tvrdá fuška

TV seriály

2011 Aféry (TV seriál)
Nenažranec (E05)
2007 Velmi křehké vztahy (TV seriál)
2004 Pojišťovna štěstí (TV seriál)
1985 Nejvzdálenější místo na Zemi (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky