foto

Steffen Groth

  • nar. 16.9.1974 (44 let)
    Berlín, Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Lautlose Tropfen (TV film)
Uzly a pomeranče
Zimmer mit Stall - Berge versetzen (TV film)
2017 Katie Fforde: Bellino štěstí (TV film)
Liebe auf den ersten Trick (TV film)
2016 Die Welt der Wunderlichs
2015 Ein starkes Team - Tödliche Verführung (TV film)
Marry Me!
Opa, ledig, jung (TV film)
2013 Eine Handvoll Briefe - Liebe im Gepäck (TV film)
Einmal Hans mit scharfer Soße (TV film)
Léto v Itálii (TV film)
Mein Vater, seine Freunde und das ganz schnelle Geld (TV film)
2012 Láska ze spermabanky (TV film)
Nepohodlný svědek (TV film)
Přes noc sedmdesátkou (TV film)
2011 Der Weihnachtsmuffel (TV film)
Loď snů - Kambodža (TV film)
Rodinné štěstí (TV film)
Rosamunde Pilcherová: Zmatená láska (TV film)
2010 Das Leben ist zu lang
2009 Dora Heldt: Urlaub mit Papa (TV film)
Loď snů - Emiráty (TV film)
Ninja Assassin
Saze štěstí (TV film)
2008 Princ ze sousedství (TV film)
Vier Tage Toskana (TV film)
2007 Erlkönig (TV film)
Heimweh nach drüben (TV film)
Kein Geld der Welt (TV film)
2006 Der Aufreißer
FC Venus
Kámoš
Polizeiruf 110 - Bis dass der Tod Euch scheidet (TV film)
2005 Crazy Partners (TV film)
Floridaträume (TV film)
Moje sestra a já (TV film)
Moře lásky: Letní romance (TV film)
Noch einmal lieben (TV film)
2004 Liebe süß-sauer: Die Verlobte aus Shanghai (TV film)
Unser Pappa - Herzenswünsche (TV film)
Zucker
2003 Motown
Místo činu - Slunce a bouře (TV film)
So schnell Du kannst (TV film)
2002 Auch Engel wollen nur das Eine (TV film)
Bobby (TV film)
Šance na zhubnutí (TV film)
2001 Unser Pappa (TV film)
Žofie - malá sestra Sissi (TV film)
1999 Dunkle Tage (TV film)
1998 Finale, Das (TV film)
1997 Zwischen den Feuern (TV film)

TV seriály

2018 Jenny - echt gerecht! (TV seriál)
Ex & Hopp (S01E01)
Einsteinovy záhady (TV seriál)
Strömung (S02E04)
2014 Dating Daisy (TV seriál)
2013 Binny a duchové (TV seriál)
Doc Meets Dorf (TV seriál)
In Your Dreams - Sommer deines Lebens (TV seriál)
2012 Auf Herz und Nieren (TV seriál)
Es kommt noch dicker (TV seriál)
Kriminálka Berlín (TV seriál)
Poslední polda (TV seriál)
Opravdový hrdina (S03E01)
2011 Sami proti času (TV seriál)
08:00 Uhr (S02E01)
Deník doktorky (TV seriál)
No konečně! Dítě s Markem (S03E07)
Sakra! Zase žabák a ne princ (S03E04)
Proboha! Můj muž mě viděl nahou (S03E03)
další epizody (5)
2010 Jezero Weissensee (TV seriál)
2009 Kriminálka Stuttgart (TV seriál)
Deník doktorky (TV seriál)
Ano, já chci. Ale kdo chce mě? (S02E08)
Romantika, tři muži na honu (S02E07)
Nehorázné, milionář mi chce uloupit srdce (S02E06)
další epizody (8)
Kobra 11 (TV seriál)
Okno (S13E11)
2007 Doktor Martin (TV seriál)
Policie Hamburk (TV seriál)
2006 Zwei Engel für Amor (TV seriál)
2005 Alles außer Sex (TV seriál)
2004 Inga Lindström (TV seriál)
Rodina doktora Kleista (TV seriál)
SOKO Wismar (TV seriál)
Schillerstraße (TV seriál)
Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
Die Schlangengrube (S04E18)
2003 Odvážní andělé (TV seriál)
Speciální tým Kolín (TV seriál)
2002 Poldové z Rosenheimu (TV seriál)
2001 Vraždy v Kitzbühelu (TV seriál)
2000 Anke (TV seriál)
Na plný plyn (TV seriál)
1999 Benzin im Blut (TV seriál)
Die Pfefferkörner (TV seriál)
Strandclique, Die (TV seriál)
1998 In aller Freundschaft (TV seriál)
1997 Freunde wie wir (TV seriál)
1994 Ein starkes Team (TV seriál)
Ve jménu zákona (TV seriál)
1993 Rosamunde Pilcher (TV seriál)
1986 Großstadtrevier (TV seriál)
1981 Das Traumschiff (TV seriál)
1978 SOKO München (TV seriál)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)

Host

TV pořady

2012 Gefragt - Gejagt (TV pořad)
1999 Volle Kanne (TV pořad)
1991 DAS! (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace