foto

Braňo "Bruno" Ciberej

  • nar. 29.8.1978 (40 let)
    Trebišov, Slovensko, Československo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Slovenský moderátor Braňo Ciberej, ktorého diváci poznajú skôr pod prezývkou Bruno, sa narodil v Trebišove 29. augusta 1978. Kvôli svojim rodičom sa rozhodol vyštudovať Ekonomickú univerzitu v Bratislave, pretože takmer celá jeho rodina má vysokoškolský titul. V sedemnástich sa rozhodol na rok vzdialiť zo Slovenska do Ameriky, kde ďalej študoval a hlavne si rozvíjal svoje vedomosti z anglického jazyka.

Spočiatku pracoval ako prekladateľ anglických textov pre moderátorov. Divákom sa prvýkrát ukázal v relácii Smotánka, kde pôsobil ako externý moderátor, ktorý spoza kamery robil interview s rôznymi známymi slovenskými aj zahraničnými osobnosťami a celebritami.

Po pár rokoch jeho snaha vyvrcholila do práce moderátora v zábavno-súťažných programoch ako Slovensko hľadá SuperStar, kde moderoval dodatočný magazín zaoberajúci sa rôznymi témami ohľadom SuperStar. Ďalej sa zaoberal programami podobného formátu ako Let's Dance, Slovensko má talent a ďalšími modifikáciami Česko-Slovensko hľadá SuperStar.

Dostatočne veľký priestor však dostal až v magazíne Exclusiv, kde nahliada do života úspešných a bohatých ľudí.

Adrián "Greenpeacak" Berecz

Herecká filmografie

Filmy

2006 Zima kúzelníkov (TV film)

TV pořady

2017 Hodina deťom (TV pořad) - mod.
Slnko v sieti (TV pořad) - mod.
2012 MISS Slovensko 2012 (TV pořad)
2011 MISS Slovensko 2011 (TV pořad)
2010 Česko Slovensko má talent (TV pořad)
2009 Exclusiv - Noviny úspešných s Brunom (TV pořad)
SuperSilvester 2009 (TV pořad)
Česko - Slovenská SuperStar (TV pořad)
2008 Slovensko má talent (TV pořad)
2006 Let's Dance (TV pořad)
Mistr Bombastik (TV pořad)
2004 Slovensko hľadá SuperStar (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace