foto

Morgana Davies

  • nar. 27.11.2001 (18 let)
    Austrálie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Chlapec a pelikán
2015 The Boyfriend Game
2014 Breath
2012 Julian
2011 The Hunter
2010 Strom

TV seriály

2020 The End (TV seriál)
Picking Scabs (E10)
With Sparkles (E09)
Metastasized (E08)
další epizody (10)
2017 Já, společnice (TV seriál)
Návrat (S02E14)
Náprava škod (S02E12)
Život jako tornádo (S02E10)
další epizody (7)
2014 Devil's Playground (TV seriál)
2011 Terra Nova (TV seriál)
Střet (E09)
Uprchlice (E05)