foto

Ondřej Anděra

  • nar. 21.9.1974 (45 let)
    Plzeň, Československo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Skladatelská filmografie

Filmy

2016 Bardo
1996 Předehra (studentský film)

TV seriály

2019 Všechno je jinak (TV seriál)
Easy Horror Job (E06)
Acetát (E05)
Prasárna (E04)
další epizody (6)
2017 Trpaslík (TV seriál)
Sobota (E06)
Pátek (E05)
Čtvrtek (E04)
další epizody (6)
2013 Nevinné lži (TV seriál)
Čistá práce (S01E07)
2011 Soukromé pasti (TV seriál)
V síti (S02E04)

Dokumentární

2016 RINO - Příběh špióna
2010 Cern: továrna na absolutno (studentský film)

TV pořady

2005 Kosmopolis (TV pořad)

Režijní filmografie

Filmy

2000 Noc mezi námi (studentský film)
1997 Bílá hora (studentský film)
1996 Za obrazovkou (studentský film)

Dokumentární

2011 PSH Videodrome

Hudební videoklipy

1998 PSH: Jižák (hudební videoklip)

Herecká filmografie

Filmy

2006 WWW: Neurobeat
2000 Noc mezi námi (studentský film)
1997 Bílá hora (studentský film)
1996 Za obrazovkou (studentský film)

Dokumentární

2015 WWW (koncert)
2014 Colours of Ostrava Radegast Czech stage 2014 (koncert)
Slet bubeníků (koncert)
2011 PSH Videodrome

Hudební videoklipy

1993 WWW: Noční můra (hudební videoklip)

Host

TV pořady

2015 Kombo (TV pořad)
2014 Konfrontace Petra Fischera (TV pořad)
2013 Tečka páteční noci (TV pořad)
2002 Ladí neladí (TV pořad)

Fanoušci tvůrce