Reklama

Reklama

Nevinné lži

(seriál)
  • angličtina Innocent Lies
Trailer 1
Česko, (2013–2014), 16 h 21 min (Minutáž: 70–82 min)

Hrají:

Aňa Geislerová, Tomáš Pavelka, Roman Luknár, Daniela Kolářová, Vojtěch Dyk, Tatiana Dyková, Jitka Čvančarová, Matěj Ruppert, Boris Hybner, Jiří Langmajer (více)
(další profese)

Série(2) / Epizody(13)

Obsahy(1)

„Každý má někdy důvod neříct pravdu"
I malá lež může způsobit velké potíže. Cyklus komorních televizních filmů o osobních problémech i společenských fenoménech, který Česká televize připravila ve spolupráci se společností SALON VRABEL, bude uveden pod společným názvem Nevinné lži. (Česká televize)

Videa (11)

Trailer 1

Recenze (270)

Meijin 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Toto je hodnocení z roku 2013 (v závorce odlišné hodnocení po roce 2020): 1. Pod hladinou (A.Geislerová, T.Pavelka, Luknar) - 3*, 2. Lež má rozbité auto (Vilhelmová, Dyk, Ruppert) - 3*, 3. Druhý dech (J.Langmajer, O.Malý, Hřebíčková) - 2* (3*), 4. Hvězdička (Suchánek, Brodská, Voříšková) - 2*, 5. Klukovina (Taclík, Liška, Medvecká) - 4* (3*), 6. Chromozom (Brodská, H.Čermák) - 2* (3*), 7. Čistá práce (Plouhar, Benetová) - 2* (3*), 8. Byl lásky čas (Freimanová, Janžurová, Veškrnová-Havlová) - 4* ()

Laxik

všechny recenze uživatele

Pod hladinou: 65%... humor na pět hvězd. Postavy mají v humorných složkách filmu tak úžasný nadhled, že vás to hned odrovná. Příběh tuctový, ale solidně odehraný. Nejsem ale cílovým divákem, takže mě berte s rezervou. Na příští díl se asi nepodívám, i když jako substituce souběžně vysílané Superstar to nemá chybu. ()

Reklama

RonaMidu 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

viděla jsem jen třetí díl - Druhý dech....nejdřív jsem dala čyři hvězdy,dokázalo to ve mně vyvolat hodně stísněné pocity,ale ten konec,ten konec....takže jen tři______________a viděla jsem i šestý díl - Chromozom....téma jako fík,ztvárnění spousty nevyslovených otázek a plno postřehů,i děti hrály super,vylepšuju hodnocení ()

Spooner 

všechny recenze uživatele

Zatím velice zajímavý cyklus. Pod hladinou: Klasická emotivní sonda Alice Nellis do hloubi jejích postav a zase režijně i herecky výborně zvládnuta. Bohužel to místy shazuje předvídatelný scénář a jistá divácká odtažitost. 70% Lež má rozbité auto: A prý, že u nás nejde natočit svěží a vtipná romantická komedie. Vojta Kotek hned ve svém režisérském debutu dokazuje, že to jde. Zvláště, když má k dispozici přesný scénář a výborné herce. Zatím asi největší překvapení.80% Druhý dech: Bohužel už scénáristicky malinko nedomrlé a někdy to až příliš tlačí na emotivní strunu. Režie ale na televizní počin stále velmi fajn a Langmajer s Malým to uhrajou i v těch horších chvílích.70% ()

Beagle

všechny recenze uživatele

Díl 6: Mě Chromozom velmi příjemně překvapil, a to především ve srovnání s tou hrstkou českých snímků/epizod seriálů, které se dané tématiky dotkly (a tím nemyslím jen tématiku lesbických vztahů, ale také zobrazení prostředí IVF klinik a vlastně rodiny jako takové). Vizuálně velmi příjemné ( nejvíc mi to připomnělo třeba epizodu z True Love britské BBC), s přesvědčivými hereckými výkony (sympatická byla zvlášť Barbora Kodetová v nesnadné roli "druhé" maminky, ale i oba představitelé dětských rolí), a s dialogy, které nešustily papírem. Opravdu překvapivě dobrý a vtipný český mix, tak trochu podle receptu Lisy Cholodenko. A myslím, že poselstvím i tohohle snímku je, že děcka nakonec budou v pohodě. Tuhle epizodu hodnotím za poctivé čtyři hvězdičky. ()

Galerie (331)

Zajímavosti (19)

  • Noční podnik nese název Play Club Prague a je na adrese Hybernská 1271/32 na Novém Městě. (sator)

Reklama

Reklama