Reklama

Reklama

Nevinné lži

(seriál)
  • angličtina Innocent Lies
Trailer 2
Česko, (2013–2014), 16 h 21 min (Minutáž: 70–82 min)

Hrají:

Aňa Geislerová, Tomáš Pavelka, Roman Luknár, Daniela Kolářová, Vojtěch Dyk, Tatiana Dyková, Jitka Čvančarová, Matěj Ruppert, Boris Hybner, Jiří Langmajer (více)
(další profese)

Série(2) / Epizody(13)

Obsahy(1)

„Každý má někdy důvod neříct pravdu"
I malá lež může způsobit velké potíže. Cyklus komorních televizních filmů o osobních problémech i společenských fenoménech, který Česká televize připravila ve spolupráci se společností SALON VRABEL, bude uveden pod společným názvem Nevinné lži. (Česká televize)

Videa (11)

Trailer 2

Recenze (270)

ivishka 

všechny recenze uživatele

Zajímavě natočený a skvěle zrežírovaný počin jakoby snad trochu inspirovaný soukromými pastmi. Přes veškerou tu občasnou bizarnost konce, mě seriál zaujal natolik, že jsem si za sebou pustila 4 díly a vzhledem k tomu, že jeden díl má cca 72 minut... Zaujalo mě to především hvězdným obsazením mých oblíbených herců, kteří excelují každou minutou a další herci mají také možnost se volně projevit a ukázat tak co v nich je. Co se týče současné televizní produkce - v tomto ohledu je seriál natolik dobrý, že strčí všechny Vyprávěj, Ulice a podobné věci hravě do kapsy. Do budoucna doufám, že kvalita neklesne a udrží si tu pomyslnou laťku. ()

Nikon

všechny recenze uživatele

Jak mám doprdele hodnotit společně tv filmy, kde na jedné straně stojí profesionalita a kumšt Alice Nellis a výborná prvotina Vojty Kotka a na druhé straně taková amatéřina jakési paní Vrábelové ? Když už jsou tady samostatně třeba jednotlivé díly Colomba, tak proč je tady tohle pod jedním titulem ??? ()

Reklama

Autogram 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Určite je to seriálový NADpriemer pri tých dnešných telenovelách, čo sa valia zo všetkých programov. Podobnosť so Súkromnými pascami je očividná a to je len dobre, aspoň z môjho pohľadu. (10.3.2013) Nová séria roku 2014 začala dielom Zradca a bol to podarený začiatok. Na pozadí futbalovej témy Sparta vs. Slavia sú odhaľované charaktery ľudí v reklamnom biznise a nielen tam. Udalosti prichádzajú nečakane, scenár je výborný, postavy pre mňa neboli zaťažované známymi hereckými tvárami. A záver hoci naivný pohladí po duši, ja mám takéto konce rád. (7.9.2014) Vedlejší účinky je prvotriedna depka o lekárskych zlyhaniach vedúcich k rozvratu človeka a jeho rodiny. Hlavne, keď má človek s nejakými podobnými situáciami osobnú skúsenosť, tak príbeh silno zapôsobí. Výborne gradovaný dej až do úplného konca, výborne obsadené postavy a na konci mrazivý pocit. (14.9.2014) Na dně skleničky vyzerá ako trochu zmätený príbeh podobne ako hlavný hrdina alkoholik. Na alkohol sa zvalia aj udalosti, za ktoré ani veľmi nemôže, skôr jednoduchá hlúposť aktérov a ich chybné rozhodnutia aj v triezvom stave. Vývoj príbehu ma nezaujal, rovnako ani koniec, skôr samostatné scény ako výučba balenia alebo zážitky s policajtkou. (21.9.2014) Klukovina zahrala na veľmi vážnu tému až si zaslúžila vlastný profil filmu na čsfd. Chlapci to zahrali dobre a nenamietam proti scenáristke, hoci takýto priebeh by som veciam asi neuveril. Páčilo sa mi skracovanie a vynechávanie deja na nečakaných miestach a tiež na konci. (5.10.2014) Chromozom je zaujímavý obraz netradičnej rodiny budúcnosti ona+ona+syn+externý muž. Až tak konzervatívny nie som, ale už pri sledovaní je človek mierne v rozpakoch a neviem si predstaviť priamu konfrontáciu so situáciou. Zábava je to ale výborná s nečakanými situáciami a výbornými hereckými výkonmi. (19.10.2014 a 2012) Moje pravda ukazuje, ako sa môžu partnerské problémy dediť, hlavne medzi matkou a dcérou a čo je horšie, použiť deti ako nástroj pomsty. Tento diel patrí v sérii skôr medzi menej záživné. (2.11.2014) Hra spočíva v prepojenosti reálneho a virtuálneho sveta a dileme, do ktorého z nich sa vybrať. Zoberie si Neo modrú alebo červenú pilulku, odpoveď nie je jednoduchá. Bolo by to pekné, keby po svete chodili aj takíto emo strážni anjeli, ako vo filme. Výborný diel, tvorcovia sa s témou naozaj pohrali aj odborne, až menej zasvätený divák sa môže vo filme dosť strácať. (9.11.2014) ()

geklon 

všechny recenze uživatele

Odvážné, současné, a konečně do černého. 1. Na tenhle díl se nepodívám.... 2. Lež má rozbité auto - Pane Kotek klobouk dolů, tohle je svěží a milé, casting je výborně vyšpičkovaný a ze snímků dýchá ta pohodová atmosféra z natáčení. Těch pár nedostatků? Čert to vem. 75% 3. 4. Příjemně odlehčující epizodka. Leč banální a příběhem čitelná. 60% 5. Klukovina je zatím nejslabší. Herecké obsazení mladých šplhounů i jejich výkony jsou ale obdivuhodný 60% 6. Děcka jsou v pohodě, ale dospělý jsou v prdeli. Paráda, netřeba hodnotit, třeba vidět.... konečně 100% 7. Prušinovský opět dokázal, jakým je univerzálem a příběh Čistá práce je atmosférou a vývojem tak naléhavá a uvěřitelná, že je mi niterně ouzko. 90% ()

RonaMidu 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

viděla jsem jen třetí díl - Druhý dech....nejdřív jsem dala čyři hvězdy,dokázalo to ve mně vyvolat hodně stísněné pocity,ale ten konec,ten konec....takže jen tři______________a viděla jsem i šestý díl - Chromozom....téma jako fík,ztvárnění spousty nevyslovených otázek a plno postřehů,i děti hrály super,vylepšuju hodnocení ()

Galerie (295)

Zajímavosti (18)

  • Otec (Boris Hybner) čte knihu „Život C. G. Junga II. – K pramenům moudrosti (1918–1961)“ od Ronalda Haymana. (sator)
  • Noční podnik nese název Play Club Prague a je na adrese Hybernská 1271/32 na Novém Městě. (sator)

Reklama

Reklama