foto

Omero Antonutti

  • nar. 3.8.1935
    Basiliano, Udine, Itálie
  • zem. 5.11.2019 (84 let)
    Udine, Friuli-Venezia Giulia, Itálie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Hammamet
2015 Hořící láska
2013 Benvenuto Presidente!
2012 Román o jednom masakru
2008 Buffalo Soldiers: Odvaha a přátelství
Rebeka (TV film)
2007 Dívka u jezera
Il pirata: Marco Pantani (TV film)
2006 Napoleon a já
2005 Sacco & Vanzetti (TV film)
2002 I banchieri di Dio
2001 Klaras Hochzeit (TV film)
2000 Maria, figlia del suo figlio (TV film)
Sulla spiaggia e di là dal molo
Tierra del fuego
1999 Alla ricerca di Sheherazade (TV film)
Cristallo di rocca (TV film)
Stíny (TV film)
1998 Casa bruciata, La (TV film)
Ty se směješ
1997 Bajo Bandera
Fatima (TV film)
Terza luna, La
Život je krásný
1996 Frontiera, La
Osudná párty (TV film)
1995 Un eroe borghese
1994 Biblické příběhy: Genesis (TV film)
Farinelli
1993 Amor e Dedinhos de Pé
Král posledních dnů (TV film)
Laberinto griego, El
1992 El maestro de esgrima
Una estación de paso
1991 Una Storia semplice
1990 Samé dukáty
Sandino
1989 Bankomatt
1988 El Dorado
Vize sabatu
1987 Dobrý den, Babylónie
Rumbo norte
1986 Rey y la reina, El (TV film)
1985 Golfo de Vizcaya
1984 Il quartetto Basileus
Kaos
1983 Il Disertore
Jih
Notturno
1982 Grog
Noc svatého Vavřince
1981 Matlosa
1980 Alexandr Veliký
La vérité sur l'affaire Savolta
1979 Nahé odívati (TV film)
1977 Padre padrone
1976 Paní z neděle
1974 Anno uno
Fatevi vivi: la polizia non interverrà
Processo per direttissima
1966 Le piacevoli notti
Schwarzer Markt der Liebe

TV seriály

2000 Come quando fuori piove (TV seriál)
1999 El secreto de la porcelana (TV seriál)
1985 Pazos de Ulloa, Los (TV seriál)
1982 Verdi (TV seriál)
1980 Quaderno proibito (TV seriál)
1973 E.S.P. (TV seriál)

Dokumentární

2019 La legge degli spazi bianchi - vyp.
2017 Dalla quercia alla palma

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky