foto

Teodoro Maniaci

  • nar. 1961
    New York City, New York, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kameramanská filmografie

Filmy

2008 Bratři Kisselovi (TV film)
2007 The Perfect Holiday
2006 Outsourced
Ráže .45
2003 Party Monster
2002 Searching for Paradise
2001 Cizí záležitost
2000 Opportunists, The
Těžká váha
1998 Cesta ze tmy
Claire Dolan
1996 Tarantella
1993 Clean, Shaven
Smoke

TV seriály

2018 The Bold Type (TV seriál)
We'll Always Have Paris (S02E10)
Trippin' (S02E09)
Plan B (S02E08)
další epizody (10)
2017 The Breaks (TV seriál)
2015 Allegiance (TV seriál)
2013 Ospalá díra (TV seriál)
Půlnoční jízda (S01E07)
Neznámý (S01E05)
Twisted (TV seriál)
2012 Lovci zločinců (TV seriál)
Firewall (S01E23)
Není dobrých skutků (S01E22)
Déjà vu (S01E21)
další epizody (13)
2011 Lovci zločinců (TV seriál)
Kvarteto (S01E10)
Policistka na odstřel (S01E09)
Nepřítel (S01E08)
další epizody (9)
2010 Spravedlnost v krvi (TV seriál)
What You See (S01E05)
Privilege (S01E03)
2008 Bratrství (TV seriál)
Birnam Wood Comes to Dunsinane (S03E08)
All the Interim Is Like a Phantasma (S03E07)
The Chimes at Midnight (S03E06)
další epizody (8)
2007 Bratrství (TV seriál)
Things Have Changed 1:7-8 (S02E10)
Call Letter Blues 1:2-6 (S02E09)
Shelter from the Storm 1:1-2 (S02E08)
další epizody (10)
2005 Deadwood (TV seriál)
Dohodnutá lež - část 1. (S02E01)

Dokumentární

2012 The Black Kung Fu Experience
2011 The Making of Mildred Pierce (TV film)
2005 V Hlubokém hrdle
2003 Shaolin Ulysses: Kungfu Monks in America
2002 Monica in Black and White (TV film)
2001 Out of the Closet, Off the Screen: The Life of William Haines
1996 Prerokbe Ognja

Režijní filmografie

Dokumentární

1993 One Nation Under God

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky