foto

Lisa Catara

  • nar. Cleveland, Ohio, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Criminal Activities
2014 Dead Sea, The
2013 Police Guys (TV film)
2012 Knife to a Gunfight
2010 Modern Warfare: Frozen Crossing Pt. 2
2009 Holy Water
Charlie Valentine
2007 Důvěrnosti
2006 Boys & Girls Guide to Getting Down, The

TV seriály

2017 Tým Škorpion (TV seriál)
Ice-Ca-Cabes (S03E12)
2014 The Bridge (TV seriál)
Eidolon (S02E10)
Rakshasa (S02E09)
2009 Mluvme o sexu (TV seriál)
Dexter (TV seriál)
Mrtvá voda (S04E07)
2007 Viva Laughlin (TV seriál)
2006 V dobrém i zlém (TV seriál)
Jmenuju se Earl (TV seriál)
Karmo, kde jsi? (S01E12)
2005 Jak jsem poznal vaši matku (TV seriál)
Břicho plné krocana (S01E09)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace