foto

Lisa Catara

  • nar. Cleveland, Ohio, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Criminal Activities
2014 Dead Sea, The
2013 Police Guys (TV film)
2012 Knife to a Gunfight
2010 Modern Warfare: Frozen Crossing Pt. 2
2009 Holy Water
Charlie Valentine
2007 Důvěrnosti
2006 Boys & Girls Guide to Getting Down, The

TV seriály

2017 Tým Škorpion (TV seriál)
Ice-Ca-Cabes (S03E12)
2014 The Bridge (TV seriál)
Eidolon (S02E10)
Rakshasa (S02E09)
2009 Mluvme o sexu (TV seriál)
Dexter (TV seriál)
Slack Tide (S04E07)
2007 Viva Laughlin (TV seriál)
2006 V dobrém i zlém (TV seriál)
2005 Jak jsem poznal vaši matku (TV seriál)
Břicho plné krocana (S01E09)
Jmenuju se Earl (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace