foto

Makoto Togaši

  • nar. 5.6.1973 (46 let)
    Sendai, Prefektura Miyagi, Japonsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Walking Man
2013 Miss Zombie
2011 Vinou lásky
2008 Asymmetry
Kogoeru kagami
2006 Kiraware Macuko no iššó
2001 Inugami
2000 Tojiru hi
Tomie: Replay
1999 Poslední samuraj
1998 Inu hashiru
1997 Cure

TV seriály

2018 Tokusó 9 (TV seriál)
Episode 3 (S01E03)
2014 Akka (TV seriál)
2012 The Unforgiven (TV seriál)
2010 Rindžó 2 (TV seriál)
2002 Aibó (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky