foto

John Moulder-Brown

  • nar. 3.6.1953 (65 let)
    Londýn, Anglie, Velká Británie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Margery Booth: The Spy in the Eagle's Nest
Summer Night, Winter Moon
2010 Young Alexander the Great
1987 Rumplcimprcampr
Slečna Marpleová: Zapomenutá vražda (TV film)
1986 Étincelle, L'
1985 Claudia
Family Ties Vacation (TV film)
Jenny's War (TV film)
Royal Match (TV film)
1984 Ragazzo di Ebalus, Il
1982 Man and Superman (TV film)
1981 Gräset sjunger
1979 Confessions from the David Galaxy Affair
1978 Jak se vám líbí (TV film)
1975 Juego de amor prohibido
1974 Dites-le avec des fleurs
Madrastra, La
1973 Ludvík Bavorský
1972 King, Queen, Knave
Vampire Circus
1970 Deep End
Okouzlení
1969 Chlapci z Pavelské ulice
Residencia, La
1968 Heidi kehrt heim (TV film)
1967 Calamity the Cow
Half a Sixpence
1966 Operation Third Form
Quillerovo memorandum
Uloupená lokomotiva
1965 Hrdinové z Telemarku
The Uncle
1964 Becket
První v cíli
1963 55 dní v Pekingu
1961 Two Living, One Dead
1960 Doctor in Love
Night Train for Inverness
1959 Místo nahoře
1958 A Cry from the Streets
Carve Her Name with Pride
The Man Inside
Zkáza Titaniku

TV seriály

1986 Casualty (TV seriál)
1985 Howard's Way (TV seriál)
1984 Ellis Island (TV seriál)
Poldové (TV seriál)
1982 Bekenntnisse des Hochstaplers Felix Krull (TV seriál)
1978 The Mill on the Floss (TV seriál)
1976 The Flockton Flyer (TV seriál)
Victorian Scandals (TV seriál)
1973 Away from It All (TV seriál)
BBC2 Playhouse (TV seriál)
1969 ITV Saturday Night Theatre (TV seriál)
1967 ITV Playhouse (TV seriál)
1965 Out of the Unknown (TV seriál)
1964 Beware of the Dog (TV seriál)

Dokumentární

2010 Deep End: Cesta k filmu

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace