foto

Marc Citti

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 On ment toujours à ceux qu'on aime
Une jeunesse dorée
2018 Edmond
Né Sous Silence (TV film)
2015 Arletty, une passion coupable (TV film)
2014 Dassault, l'homme au pardessus (TV film)
2013 La Pièce manquante
2012 Clémenceau (TV film)
2011 Něžnost
Vítej, Kaniusho (TV film)
2010 Divorce de chien, Un (TV film)
Monsieur l'abbé
Prázdné žaludky
2009 Královna a kardinál (TV film)
La Dame de trèfle
Un homme d'honneur (TV film)
Évasion, L' (TV film)
2008 Clémentine (TV film)
De nouvelles vies (TV film)
La Journée de la jupe
Narozeni v 68
Paříž 36
Seule (TV film)
2007 J'attends quelqu'un
Maman est folle (TV film)
Où avais-je la tête ?
Svatba jako překvapení (TV film)
2006 Grand Charles, Le (TV film)
2005 Chci se líbit
Les Yeux clairs
Un couple parfait
2004 C'est la vie, camarade! (TV film)
Clochemerle (TV film)
Narko
2003 Adieu, L' (TV film)
Quelqu'un vous aime...
2002 Chignon d'Olga, Le
On ne choisit pas sa famille (TV film)
2001 Bad Karma
Du côté des filles
Quatre copains (TV film)
2000 Le Coeur à l'ouvrage
Le bimillionnaire (TV film)
Liste rouge
1999 Cachetonneurs, Les
1998 Bébé volé (TV film)
Innocent
L'Enfant des terres blondes (TV film)
P.A.C.T. - Vivre avec son traitement
1997 Francorusse
1996 Dialogue au sommet
1995 Charlotte dite 'Charlie' (TV film)
1994 Cognacq-Jay (TV film)
Couchettes express (TV film)
Královna Margot
Regarde les hommes tomber
1993 Comment font les gens
Les gens normaux n'ont rien d'exceptionnel
Lež
Rupture(s)
1992 Temps et la chambre, Le (TV film)
1991 Cherokee
Chronique d'une fin d'après-midi (TV film)
Cri du lézard, Le
1990 Hamlet (TV film)
1989 Le conte d'hiver (TV film)
1988 Black mic-mac 2
Sueurs froides: A farceur, farceur et demi (TV film)
1987 Hôtel de France

TV seriály

2019 Jeux d'influence (TV seriál)
Episode 2 (E02)
Episode 1 (E01)
2018 HP (TV seriál)
Policajtka Barbie (TV seriál)
Le chien est le meilleur ami de l'homme (S06E05)
2017 Kaboul Kitchen (TV seriál)
Michel vaillant (S03E12)
Ainsi parlait Amanullah (S03E11)
Le Choix de Sophie (S03E10)
další epizody (12)
2016 L'Accident (TV seriál)
2015 Komisařka Florence (TV seriál)
2014 Kaboul Kitchen (TV seriál)
L'homme au pistolet de nacre (S02E10)
La Peste et le choléra (S02E01)
Le Sang de la vigne (TV seriál)
Cauchemar en Côte-de-nuits (S03E02)
2013 Détectives (TV seriál)
2012 Kaboul Kitchen (TV seriál)
Pas cool à Kaboul (S01E12)
Cool à Kaboul (S01E11)
Crise de foi (S01E10)
další epizody (12)
2011 Zvláštní jednotka (TV seriál)
Au nom du pire (S02E07)
Mère et patrie (S02E06)
Infiltré (S02E05)
další epizody (5)
2008 Enquêtes réservées (TV seriál)
2007 Chez Maupassant (TV seriál)
2006 Pátrací oddělení (TV seriál)
Disparition (S01E02)
2002 Père et maire (TV seriál)
Případy sestry Terezy (TV seriál)
2001 Detektiv Giordano (TV seriál)
Les enquêtes d'Éloïse Rome (TV seriál)
2000 Sandra et les siens (TV seriál)
1999 Žena v taláru (TV seriál)
1989 Condorcet (TV seriál)
1988 Studený pot (TV seriál)
1975 Cinéma 16 (TV seriál)

Dokumentární

2016 Voices from Chernobyl

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace