foto

Rebecca Hazlewood

  • nar. 1977
    Wales, Velká Británie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Rebecca Hazlewood je anglická herečka smíšených angličanů s indický původem. Narodila se ve Walesu a vyrostla v Kingswinford v Anglii a studoval anglickou literaturu na Bretton Hall.

Pro české a slovenské diváky je známá ze seriálu HALÓ, TADY INDIE, kde ztvárnila půvabnou Ashu.

ArsenalEagle

Herecká filmografie

Filmy

2016 Chee and T
2015 Jako ty
2008 Las dos caras de Jano (TV film)
Sestřenka k nakousnutí
The Ode
2005 The Extra
2001 Dog Eat Dog
Is Harry on the Boat? (TV film)
2000 Vyšetřování naslepo II - Schovávaná (TV film)

TV seriály

2018 The Good Place (TV seriál)
A Fractured Inheritance (S03E06)
Everything Is Bonzer! (S03E01)
2017 The Good Place (TV seriál)
Team Cockroach (S02E03)
2013 Ve službách FBI (TV seriál)
Digging Deeper (S05E08)
2012 Chirurgové (TV seriál)
O krok nejdál (S08E17)
2010 Haló, tady Indie (TV seriál)
2009 Ztraceni (TV seriál)
316 (S05E06)
2008 Pohotovost (TV seriál)
Věř tomu, co není vidět (S14E12)
Status Quo (S14E11)
2001 Crossroads (TV seriál)
2000 Doctors (TV seriál)
1999 Bad Girls (TV seriál)
1998 Liverpool 1 (TV seriál)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace