foto

Stu Phillips

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Skladatelská filmografie

Filmy

1989 Psanci (TV film)
1987 The Highwayman (TV film)
1985 In Like Flynn (TV film)
1982 Rooster (TV film)
Terror at Alcatraz (TV film)
1981 Midnight Lace (TV film)
1980 Boj o planetu Zemi (TV film)
The Murder That Wouldn't Die (TV film)
Waikiki (TV film)
1979 Buck Rogers in the 25th Century
Fast Charlie... the Moonbeam Rider
1978 Evening in Byzantium (TV film)
Hrdinové z galaxií (TV film)
Spider-Man Strikes Back (TV film)
1977 Benny and Barney: Las Vegas Undercover (TV film)
1975 Meal, The
1974 How to Seduce a Woman
Macon County Line
Throw Out the Anchor!
1973 Six Million Dollar Man: Wine, Women and War, The (TV film)
1972 Pickup on 101
1971 Jud
Revenge Is My Destiny
Simon, King of the Witches
The Seven Minutes
1970 Beyond the Valley of the Dolls
Nam's Angels
The Curious Female
The Red, White, and Black
1969 2000 Years Later
Paroxismus
Run, Angel, Run
The Gay Deceivers
1968 Andělé z pekel
Name of the Game Is Kill, The
1967 Hells Angels on Wheels
1966 Vyloupení banky v L. A.
1964 Ride the Wild Surf
1963 The Man from the Diners' Club
1961 Mad Dog Coll

TV seriály

1988 The Highwayman (TV seriál)
1985 Half Nelson (TV seriál)
1984 Knight Rider (TV seriál)
K.I.T.T. versus K.A.A.R. (S03E06)
1983 Automan (TV seriál)
Masquerade (TV seriál)
1982 Chicago Story (TV seriál)
Knight Rider (TV seriál)
Nezapomeň na mě (S01E12)
Luxusní projížďka (S01E11)
Závěrečný verdikt (S01E10)
další epizody (11)
1981 The Fall Guy (TV seriál)
1980 Galactica 1980 (TV seriál)
1979 Buck Rogers in the 25th Century (TV seriál)
The Misadventures of Sheriff Lobo (TV seriál)
1978 B.J. and the Bear (TV seriál)
Battlestar Galactica (TV seriál)
Sword of Justice (TV seriál)
1977 The Amazing Spider-Man (TV seriál)
The Hardy Boys/Nancy Drew Mysteries (TV seriál)
What Really Happened to the Class of '65? (TV seriál)
1976 Quincy M.E. (TV seriál)
1975 Switch (TV seriál)
1974 Get Christie Love (TV seriál)
1970 McCloud (TV seriál)
1969 Then Came Bronson (TV seriál)
1966 The Monkees (TV seriál)
1965 Gidget (TV seriál)
1958 The Donna Reed Show (TV seriál)
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace