foto

Miroslav Bláha

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Střihačská filmografie

Filmy

2016 Ostravak Ostravski
2013 Hlas hrdiny (studentský film)
2012 Bílé noci (studentský film)
2010 Rande (amatérský film)
Škodovkou (studentský film)
2009 Setkání (studentský film)

TV seriály

2001 Pučálkovic Amina (TV seriál)

Dokumentární

2017 České zázraky (TV seriál)
Kde pramení Velká řeka (E07)
Most mezi životem a smrtí (E06)
Profesor naděje (E04)
2013 Moje Colours (TV film)
2012 Život s handicapem (TV seriál)
Jakub aneb Nevidomý právník (E03)
Michal aneb Svoboda nade vše (E01)
2007 Idioti na plavbě kolem světa
2005 Říkali to filmem (TV film)
2004 Zpráva z Černé díry

TV pořady

2017 Bydlet jako... (TV pořad)
DějePIC! (TV pořad)
2015 Kombo (TV pořad)
2014 Filharmonici na ulici (TV pořad)
U6 - Úžasný svět vědy (TV pořad)
Epizoda 14 (E14)
Epizoda 13 (E13)
Epizoda 12 (E12)
další epizody (12)
2013 Refreš/h/ (TV pořad)
Žiješ jenom 2x (TV pořad)
2008 Chalupa je hra (TV pořad)
2007 Sabotáž (TV pořad)
2004 Bydlení je hra (TV pořad)

Hudební videoklipy

2009 Headdy feat. David Steel - Dalo mi sílu (hudební videoklip)

Kameramanská filmografie

Filmy

2001 Snídaně (studentský film)

Dokumentární

2012 Život s handicapem (TV seriál)
Jakub aneb Nevidomý právník (E03)
Michal aneb Svoboda nade vše (E01)

TV pořady

2008 Chalupa je hra (TV pořad)

Režijní filmografie

Dokumentární

2012 Život s handicapem (TV seriál)
Jakub aneb Nevidomý právník (E03)
Michal aneb Svoboda nade vše (E01)

TV pořady

2010 Vyzkoušejte si... (TV pořad)
2008 Chalupa je hra (TV pořad)
2000 Pod pokličkou (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace