Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Tvůrci divácky úspěšných pořadů Pod pokličkou, Bydlení je hra a Zahrada je hra se v novém magazínu vydávají na chaty a chalupy. Televizní štáb s odborným poradcem – stavařem, navštíví každý týden jednu chatu nebo chalupu, jejíž majitelé se rozhodli pro úpravu svého víkendového příbytku. Odborný poradce navrhne optimální řešení, doporučí, jaký nakoupit materiál a nářadí. Majitel pak sám, s pomocí rodiny, kamarádů či sousedů musí během víkendu zvládnout konkrétní úpravu – od výměny vodovodního potrubí, přes zateplení stropu až po pokládku nové podlahy. A to vše za přítomnosti kamer. Odborný poradce sleduje průběh práce prostřednictvím MMS zpráv a telefonicky radí majiteli a jeho pomocníkům. Kromě konkrétní ukázky toho, co lze na chalupě stihnout během jediného víkendu, pořad vypovídá i o vztahu lidí k dané lokalitě, k zahradě, k okolní přírodě, tedy k místu jejich rekreace a odpočinku. Nahlédne do soukromí dané rodiny, ale nabídne i tipy na výlet, informuje o charakteru a specifikách oblasti, možnostech sportovního a kulturního vyžití. Magazín, který je rádcem nejen pro chalupáře – kutily, ale i pro ty, kteří pouze potřebují drobnou inspiraci, moderuje Jana Strýčková. Vtipnými glosami pořad provází kreslená postava Hraboše. Glosy vymýšlí i namlouvá herec Norbert Lichý, známý např. jako animovaný Karel z pořadu Pod pokličkou. V pořadu Chalupa je hra nechybí ani soutěž pro diváky s nabídkou lákavých cen pro vítěze. Tvůrci magazínu očekávají nabídky majitelů chat a chalup, kteří se hodlají pustit do nových úprav a potřebují odbornou radu a přitom se nebojí předvést své kutilské umění před objektivem kamer. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (31)

Djkoma 

všechny recenze uživatele

Chalupu také nemám a tak se někdy rád dozvím, kolik stojí dnešní vymoženosti a zajímavé úpravy místa pro volný čas. Jinak je to obyčejné... ()

Ydrosten 

všechny recenze uživatele

Kdo má chatu, nebo chalupu, či bydlí " ve svém " někde mimo velké město, tento pořad nepotřebuje, protože to všechno dávno zná. Kdo nebydlí ve svém a nemá chatu, tento pořad nepotřebuje, protože 99% věcí v paneláku neuděláte. Možná tento pořad může fungovat jako inspirace pro nějaké ty lidičky co by si chajdu chtěly pořídit. ()

Reklama

salahadin 

všechny recenze uživatele

Hraboš je machr, ty jeho glosy nemají chybu. A to mizerné hodnocení tu dávají králíci z městských králíkáren (bytů)?? Mě to tedy velmi baví, protože jednu starou chalupu opravuji a krom inspirace, kterou mi některé díly poskytují v míře více než hojné, se i pobavím. A té inspirace k vlastnímu projektu tento TV pořad nabízí dost, tak se jděte vycpat vatou a naložit do loje s těmi "odpady". ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Tento televízny projekt má na svedomí skupina ľudí, ktorí pred tým točili reláciu o zdravom stravovaní "Pod pokličkou". Mne sa to vôbec nepáčilo. Celé to spracovanie mi prišlo akési neotesané. Do toho tie trapné komentáre hnusne animovanej myši. No a presne rovnakým hurónskym štýlom robia aj reláciu o chalupárstve. Moderátorka je nesympatická megera a ešte je tam aj tá protivná kreslená myš a jej stupidné hlášky. Mať víkendovú chalupu niekde v prírode je paráda. „Chalupa je hra“ a radosť, avšak táto relácia nestojí za pozornosť. * ()

Karlos80 

všechny recenze uživatele

Jelikož chalupu nemám a nikdy mít nebudu tak mi to je jedno a třeba se postavte na hlavu:-)! Podobné pořady: Bydlení je hra a Zahrada je hra. ()

Galerie (1)

Reklama

Reklama