foto

Sang-hyeon Yoon

  • nar. 21.9.1973 (47 let)
    Okres Imsil, provincie Severní Čolla, Jižní Korea

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Geolkapse
2014 Deoksuri 5Hyungje
2012 Umchi keulreonik
2006 Sseondei Seoul

TV seriály

2020 18 어게인 (TV seriál)
Episode 16 (E16)
Episode 15 (E15)
Episode 14 (E14)
další epizody (16)
2018 Nae duie teriuseu (TV seriál)
Son ggok jabgo jineun seokyangeul baraboja (TV seriál)
2017 Himssen yeoja dobongsoon (TV seriál)
Wanbyeokhan annae (TV seriál)
2016 Syopingwang Lui (TV seriál)
Episode 16 (E16)
Episode 15 (E15)
Episode 14 (E14)
další epizody (16)
Wookssinamjeonggi (TV seriál)
2014 Gapdongi (TV seriál)
Pinokio (TV seriál)
2013 Neoui moksoriga deulleo (TV seriál)
Episode 18 (E18)
Episode 17 (E17)
Episode 16 (E16)
další epizody (18)
2011 Jigoneun motsala (TV seriál)
Sikeurit gadeun (TV seriál)
Episode 20 (E20)
Episode 19 (E19)
Episode 18 (E18)
další epizody (6)
2010 Sikeurit gadeun (TV seriál)
Episode 14 (E14)
Episode 13 (E13)
Episode 12 (E12)
další epizody (14)
2009 Agassileul bootakhae (TV seriál)
2008 Abbaje eommahana (TV seriál)
2007 Kyeowulsae (TV seriál)
2006 Boolkkotnoli (TV seriál)
Doksincheonha (TV seriál)
2005 Baekmanjangjawa kyeolheunhagi (TV seriál)

Host

TV pořady

2016 Miun uri saekki (TV pořad)
2015 Dongsangimong (TV pořad)
2014 Bijeongsanghoedam (TV pořad)
2013 화신 - 마음을 지배하는 자 (TV pořad)
2012 인간의 조건 (TV pořad)
2011 정글의 법칙 (TV pořad)
힐링캠프, 기쁘지 아니한가 (TV pořad)
2010 Paemilliga tteotda 2 (TV pořad) - mod.
2005 Muhan dojeon (TV pořad)