foto

Gareth Williams

Biografie

Wlliams získal bakalářský titul múzických umění na dramatické škole Toi Whakkari. Poté studoval v novozélandském Shakespeare a v londýnském divadle Globe. Objevil se v televizních seriálech LEGEND OF THE SEEKER, BLISS, THIS IS NOT MY LIFE, FACELIFT A SEVEN PERIODS WITH MR. GORMSBY. Mezi jeho divadelní tvorbu patří Romeo & Juliet, Jack and Beanstalk, Angels in America a mnoho dalších.

William vyhrál Vellingtonský Fringe festival v oblasti nejlepší komediální pořad za THE LONESOME BUCKWHIPS.

Buran "kailik" Z Buranova

Herecká filmografie

Filmy

2017 Jump
2009 Separation City

TV seriály

2014 Coverband (TV seriál)
2012 Kriminálka New York (TV seriál)
Late Admissions (S09E08)
2011 Spartakus: Bohové arény (TV seriál)
Hořký konec (E06)
Pod maskou (E04)
Hlava rodiny (E03)
další epizody (5)
2010 This Is Not My Life (TV seriál)
1995 Právo a pořádek (TV seriál)
Savages (S06E03)
1993 Právo a pořádek (TV seriál)
Volunteers (S04E02)
1992 Právo a pořádek (TV seriál)
Severance (S02E13)
1991 Právo a pořádek (TV seriál)
Sonata for Solo Organ (S01E21)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace