foto

Karel Riegel

  • nar. 16.6.1960 (57 let)
    Valašské Meziříčí, Československo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1985 Dokonalá finta (TV film)
Trpká chuť slávy (TV film)
1984 Víc než případ (TV film)
1980 Tetinka (TV film)

TV seriály

2017 Četníci z Luhačovic (TV seriál)
Baron Kafr (E02)
2014 Doktoři z Počátků (TV seriál)
Soudy a předsudky (S03E21)
Alternativní terapie (S03E19)
Všechno je jinak (S03E12)
další epizody (6)
1997 Četnické humoresky (TV seriál)
Narodil se Kristus Pán (S01E13)
Černá ruka (S01E12)
Lázeňské intermezzo (S01E11)
další epizody (13)

Režijní filmografie

Dokumentární

2011 Chléb náš vezdejší (TV film)

TV pořady

2012 Společná budoucnost (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace