foto

Ricky Grover

  • nar. 24.12.1961 (58 let)
    Londýn, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 SuperBob
2011 Big Fat Gypsy Gangster
2010 Dead Cert
Huge
2009 Tony
2006 Loď stínů
2005 Revolver
2000 Love, Honour and Obey
1999 The Nearly Complete and Utter History of Everything (TV film)
1998 You Are Here (TV film)
1997 Bring Me the Head of Mavis Davis

TV seriály

2019 Almost Never (TV seriál)
This Way Up (TV seriál)
Episode 5 (E05)
Episode 1 (E01)
2017 Lee and Dean (TV seriál)
Porridge (TV seriál)
2016 Damned (TV seriál)
Going Forward (TV seriál)
Zapped (TV seriál)
2014 Playhouse uvádí (TV seriál)
Zatracený den (S03E07)
2013 Cena za lidskost (TV seriál)
The Greater Good (S05E04)
2010 Pete Versus Life (TV seriál)
White Van Man (TV seriál)
2009 Getting On (TV seriál)
2007 Coming of Age (TV seriál)
2006 Not Going Out (TV seriál)
2005 Twisted Tales (TV seriál)
2003 Coming Up (TV seriál)
M.I.T.: Murder Investigation Team (TV seriál)
2002 Black Books (TV seriál)
Machr (S02E03)
2001 'Orrible (TV seriál)
TV to Go (TV seriál)
2000 The Strangerers (TV seriál)
1999 Oliver Twist (TV seriál)
Červený trpaslík (TV seriál)
Jenom sympaťáci... (S08E08)
Pete (2. část) (S08E07)
Pete (1. část) (S08E06)
1998 Comedy Nation (TV seriál)
Goodness Gracious Me (TV seriál)
The 11 O'Clock Show (TV seriál)
1995 Fist of Fun (TV seriál)
1991 Murder Most Horrid (TV seriál)
1985 EastEnders (TV seriál)

Dokumentární

2007 World's Most Offensive Joke, The (TV film)

Režijní filmografie

Host

TV pořady

2000 Full Mountie (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky