foto

Hannu Salonen

  • nar. 10.7.1972 (46 let)
    Pori, Finsko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2018 Vraždy u jezera: Čtvrtá oběť (TV film)
2017 Vraždy u jezera: Dokud je smrt nerozdělí (TV film)
Vraždy u jezera: Dívka, která se ráda smála (TV film)
Vraždy u jezera: Navrátilec (TV film)
2016 Die Hebamme 2 (TV film)
Dresden Mord - Nachtgestalten
Ein gefährliches Angebot (TV film)
2015 Vares - Sheriffi
2014 Die Hebamme (TV film)
2013 Rosa Roth - Der Schuss (TV film)
Tatort - Eine Handvoll Paradies (TV film)
Tatort - Melinda (TV film)
Tatort: Adams Alptraum (TV film)
2012 Tatort - Verschleppt (TV film)
2011 Cizí holka (TV film)
Inspektor Barbarotti - Verachtung (TV film)
2010 Císařovy nové šaty (TV film)
Tatort - Hilflos (TV film)
Tatort - Tango für Borowski (TV film)
2009 Tatort - Bittere Trauben (TV film)
Vasha
2008 Commissario Laurenti - Der Tod wirft lange Schatten (TV film)
2007 Commissario Laurenti - Tod auf der Warteliste (TV film)
Der Mann von gestern (TV film)
Místo činu - Anděl pomsty (TV film)
2006 Stopa naděje (TV film)
Tatort - Sternenkinder (TV film)
2005 Místo činu - Křest ohněm (TV film)
Polizeiruf 110 - Resturlaub (TV film)
Polizeiruf 110: Vorwärts wie rückwärts (TV film)
2004 Láska je lék (TV film)
Tatort - Der vierte Mann (TV film)
2001 All' Arrabbiata - Eine kochende Leidenschaft (TV film)
Ein Teenager flippt aus (TV film)
1999 Downhill City
1998 Moments in Monochrome

TV seriály

2018 Ivalo (TV seriál)
2017 Schuld nach Ferdinand von Schirach (TV seriál)
Familie (S02E04)
Das Cello (S02E03)
Anatomie (S02E02)
další epizody (4)
2015 Schuld nach Ferdinand von Schirach (TV seriál)
Volksfest (S01E06)
DNA (S01E05)
Die Illuminaten (S01E04)
2013 Bez hranic (TV seriál)
New Scars, Old Wounds: Part 1 (S01E09)
VERBRECHEN nach Ferdinand von Schirach (TV seriál)
Kriminalista (TV seriál)
Klan Sobottkových (S08E02)
2012 Kriminalista (TV seriál)
Zasvěcení smrti (S07E04)
Králův meč (S07E01)
2011 Kriminalista (TV seriál)
Pozdrav od Johnnyho Silvera (S06E03)
Ochránce (S06E02)
Pod tlakem (S06E01)
2006 Commissario Laurenti (TV seriál)
2005 Krimi.de (TV seriál)
1994 Rosa Roth (TV seriál)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)

Scenáristická filmografie

Herecká filmografie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace