foto

Jérémie Elkaïm

  • nar. 29.8.1978 (42 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Des feux dans la nuit
2019 Debout sur la montagne
On ment toujours à ceux qu'on aime
2018 Looking for Rohmer
Premières vacances
2016 Dans la forêt
Dívka bez rukou
Herculaneum
Irréprochable
2015 Les Bêtises
Marguerite a Julien
Once and Forever
2013 Grand départ
Indésirables
Opium
2012 Main dans la main
2011 Můj bratr Simple (TV film)
Polisse
Vyhlášení války
2010 Belleville-Tokyo
Dancing Paris
Les amours secrètes
2009 Douce France (TV film)
La Grande Vie
La Reine des pommes
2008 Noc a den
2006 L'Intouchable
Le Bureau (TV film)
Le funambule
Lisa et le pilote d'avion
2004 La nourrice (TV film)
2003 Mariées mais pas trop
Qui a tué Bambi?
2002 Zone Reptile (TV film)
À cause d'un garçon (TV film)
2001 Folle de Rachid en transit sur Mars
Le pornographe
Petite soeur
Sexy ptáci
X2000: The Collected Shorts of Francois Ozon
2000 Banqueroute
Les Éléphants de la planète Mars
Presque rien
1999 Transit
Tørst - Framtidens forbrytelser
1998 Scènes de lit
1997 Les Puceaux

TV seriály

2018 Fiertés (TV seriál)
2013 (E03)
2017 Calls (TV seriál)
1999 Sources multiples (Lieu inconnu / France) (S01E10)
2008 X Femmes (TV seriál)
Le Bijou indiscret (S01E01)
Clara Shellerová (TV seriál)
La porte de la tour bancale (S02E06)
Le mystère du catogan (S02E05)
Des chrysanthèmes pour Bernard (S02E04)
další epizody (6)
2007 Voici venir l'orage... (TV seriál)
Première partie (E01)

Scenáristická filmografie

Producentská filmografie

Filmy

2016 Dans la forêt

Host

TV pořady

2016 Quotidien (TV pořad)
2007 Rencontres de cinéma (TV pořad)
2004 Le grand journal de Canal+ (TV pořad)
1998 Vivement dimanche (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky