foto

Tyler Blackburn

  • nar. 12.10.1986 (33 let)
    Burbank, California, USA

Biografie

Tyler J. Blackburn je americký herec a zpěvák. Debutoval v roce 2005 jako číšník v americkém televizním seriálu UNFABULOUS (NESLAVNÁ), poté se objevil v několika televizních seriálech jako ODLOŽENÉ PŘÍPADY, ROCKVILLE CA.

V roce 2011 se připojil k obsazení seriálu PRETTY LITTLE LIARS v roli Caleba Riverse. Ve stejném roce si zahrál i roli Petera v seriálu WENDY, Johna Litchfielda v tv filmu BRAVE NEW WORLD a v nezávislém filmu PEACH PLUM PEAR Jesseho Pratta. K již zmiňovanému seriálu Wendy nazpíval píseň "Save me" s kapelou Golden State.

Tyler má rád vaření, italské jídlo, kempování, cestování a nejraději by žil v Itálii. Jeho oblíbený film je NA POKRAJI SLÁVY a rád poslouchá kapelu Oasis. Na čele má jizvu, protože když mu byl jeden rok, spadl z postele a narazil na okenní parapet.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Převrácená loď: Krvavá voda (TV film)
2017 Hello Again
2016 Love Is All You Need?
2012 Hiding
2011 Brave New World (TV film)
Peach Plum Pear

TV seriály

2020 Roswell: Nové Mexiko (TV seriál)
Mr. Jones (S02E13)
Crash Into Me (S02E12)
Linger (S02E11)
další epizody (13)
2019 Roswell: Nové Mexiko (TV seriál)
Recovering the Satellites (S01E13)
Creep (S01E12)
Champagne Supernova (S01E11)
další epizody (12)
Charmed (TV seriál)
Surrender (S01E17)
2017 Prolhané krásky (TV seriál)
Til DeAth Do Us PArt (S07E20)
Farewell, My Lovely (S07E19)
Choose or Lose (S07E18)
další epizody (8)
2016 Prolhané krásky (TV seriál)
The DArkest Knight (S07E10)
Exes and OMGs (S07E08)
Original G'A'ngsters (S07E07)
další epizody (18)
2015 Prolhané krásky (TV seriál)
Last Dance (S06E09)
No Stone Unturned (S06E06)
She's No Angel (S06E05)
další epizody (16)
2014 Prolhané krásky (TV seriál)
How the 'A' Stole Christmas (S05E13)
Taking This One to the Grave (S05E12)
No One Here Can Love or Understand Me (S05E11)
další epizody (10)
2013 Ravenswood (TV seriál)
Prolhané krásky (TV seriál)
Hrob nového světa (S04E13)
Teď mě vidíš, teď už ne (S04E12)
Bring Down the Hoe (S04E11)
další epizody (14)
2012 Prolhané krásky (TV seriál)
Temná jízda (S03E13)
Vražedkyně (S03E12)
Vyděšená mladá žena (S03E11)
další epizody (18)
2011 Wendy (TV seriál)
Prolhané krásky (TV seriál)
Přes moji mrtvolu (S02E12)
Představ si to (S02E09)
Chybějící stránka (S02E08)
další epizody (17)
2010 Gigantic (TV seriál)
2009 Rockville CA (TV seriál)
Odložené případy (TV seriál)
Program ochrany svědků (S06E15)
2004 Neslavná (TV seriál)

Host

TV pořady

2014 Teen Choice Awards 2014 (TV pořad)
2013 Ok! TV (TV pořad)
2011 The Chew (TV pořad)
2008 Strašidelné příběhy celebrit (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

<< 1-20 >>
všichni fanoušci
(57)