foto

Michael Trevino

  • nar. 25.1.1985 (32 let)
    Montebello, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Michael Anthony Trevino se narodil 15. ledna 1985 v californském Montebellu. Jeho matka pochází z Mexika a také jeho otec se narodil do rodiny mexických imigrantů. Michael vyrůstal v Montebellu, později ve Valencii. Měří 175 centimetrů.

V roce 2005 si zahrál menší role v seriálech KALIFORNSKÉ LÉTO, ČARODĚJKY a PRVNÍ PREZIDENTKA. O rok později se objevil v roli Jacksona v televizním filmu KRÁSKY OD KRAV. V roce 2007 se pravidelně účinkoval jako Jamie Vega v seriálu CANE a také jako Brent v seriálu INVAZE BURANŮ.

Jako hostující hvězdu jsme ho mohli vidět i v seriálech BEZE STOPY, ODLOŽENÉ PŘÍPADY, KRIMINÁLKA MIAMI a SBĚRATELÉ KOSTÍ, 90210, KRIMINÁLKA LAS VEGAS, MENTALISTA a KRIMINÁLKA NEW YORK.

V roce 2009 se zhostil role Joshuy v televizním snímku TAM, KDE BÝVALA LÁSKA. Od tohoto roku se pravidelně objevuje jako Tyler Lockwood v seriálu UPÍŘÍ DENÍKY, který v současnosti vysílá americká stanice CW.

Pavlína "alyssa18" Pijáčková

Herecká filmografie

Filmy

2016 Sunset Park
2015 Kingmakers (TV film)
2012 Únos
2009 Tam, kde je láska (TV film)
2008 Austin Golden Hour (TV film)
2006 Krásky od krav (TV film)

TV seriály

2017 Upíří deníky (TV seriál)
I Was Feeling Epic (S08E16)
Nostalgia's a Bitch (S08E10)
2016 Upíří deníky (TV seriál)
Coming Home Was a Mistake (S08E05)
An Eternity of Misery (S08E04)
You Decided That I Was Worth Saving (S08E03)
další epizody (6)
2015 Upíří deníky (TV seriál)
I Carry Your Heart with Me (S07E04)
Age of Innocence (S07E03)
I'm Thinking of You All the While (S06E22)
další epizody (10)
2014 Upíří deníky (TV seriál)
Christmas Through Your Eyes (S06E10)
I Alone (S06E09)
Fade Into You (S06E08)
další epizody (18)
2013 The Originals (TV seriál)
The River in Reverse (S01E08)
Bloodletting (S01E07)
Upíří deníky (TV seriál)
Monster's Ball (S05E05)
For Whom the Bell Tolls (S05E04)
I Know What You Did Last Summer (S05E01)
další epizody (8)
2012 Upíří deníky (TV seriál)
O Come, All Ye Faithful (S04E09)
We'll Always Have Bourbon Street (S04E08)
My Brother's Keeper (S04E07)
další epizody (16)
2011 Upíří deníky (TV seriál)
Homecoming (S03E09)
Smells Like Teen Spirit (S03E06)
The Reckoning (S03E05)
další epizody (12)
2010 Upíří deníky (TV seriál)
By the Light of the Moon (S02E11)
The Sacrifice (S02E10)
Rose (S02E08)
další epizody (15)
2009 Upíří deníky (TV seriál)
The Turning Point (S01E10)
Haunted (S01E07)
Family Ties (S01E04)
další epizody (6)
2008 Mentalista (TV seriál)
90210: Nová generace (TV seriál)
2007 Cane (TV seriál)
Invaze buranů (TV seriál)
2006 Sběratelé kostí (TV seriál)
Bezhlavá čarodějnice v lese (S02E10)
Útěk z vězení (TV seriál)
Otis (S02E02)
2005 První prezidentka (TV seriál)
2004 Kalifornské léto (TV seriál)
Kriminálka New York (TV seriál)
2003 Odložené případy (TV seriál)
2002 Beze stopy (TV seriál)
Kriminálka Miami (TV seriál)
2000 Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
1998 Čarodějky (TV seriál)

TV pořady

2012 Teen Choice Awards 2012 (TV pořad)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace