Reklama

Reklama

Shannon Leto

Shannon Leto

nar. 09.03.1970 (54 let)
Bossier City, Louisiana, USA

Diskuze

metal.storm

metal.storm (hodnocení, recenze)

Petal76: Tak to jej odkážem, a ak sa náhodou raz pripojí na čsfd, tak ťa odporúčim na pokec ... :) Ona má ale skvelú maminu čo sa hudby týka. To je pravý rockový tip. Pink floyd, Queen, Slipknot ... Len sekunďákov asi moc nemusí, neviem ,, Tak pokiaľ prídu na slovensko, snáď sa im to podarí ..

Petal76

Petal76 (hodnocení, recenze)

metal.storm: Výjde jí to, jednou určitě! Teď dělají na novém albu, takže další koncerty jsou za dveřma ;) A at určitě jde!! Nebo přemluví mámu ať jde s ní! Jsem taky máma a jezdíme s dcerou spolu, měla to štěstí, že máme obě rády rockovou hudbu :) Jejich koncert je nejvíc co jsem kdy v životě zažila a jediná kapela, na kterou stálo za to jezdit a to mám hodně oblíbených. Veřím, že na další šňůře Prahu zařadí,byl tu spokojen, lidi byli úžasní i v klipu Closer to the edge je hodně záběrů z březnového koncertu v Praze ;) Držím jí palec a ty běž určitě s ní, je to zážitek !;)

metal.storm

metal.storm (hodnocení, recenze)

Petal76: Nie, ešte nebola, ale priala by som jej to. Je to veľký fanúšik. A naozaj fanúšik, nie človek ktorý sa robí fanúšikom ... Len ešte nie je dospelá a matka by je nepustila, aspo samu určite nie, a do zahraničia asi ani z doprovodom ...

Petal76

Petal76 (hodnocení, recenze)

metal.storm: No, my máme za sebou 15 koncertů po Evropě, Shannon je opravdu skvělej, vyšel za náma po každým koncertu a měl s náma neuvěřitelnou trpělivost.  Jared jak kdy a někdy byl úplně neskutečnej, někdy jako by naštvanej, ale musí se to chápat, pomalu obden koncert, velká zodpovědnost. Nikdy jsem na kapelu po koncertě nečekala, náhodou se jednou sešla se Shannem a od té doby to bylo pravidlo, stojí to shledání za to! :) Byla kamarádka na nějakém koncertě?

metal.storm

metal.storm (hodnocení, recenze)

Uff, to je skvelé. Ja ich moc nepoznám, ale mám kamarátku ktorá je strašný "Echeleon" a dala by čokoľvek za stretnutie z Jarom. Ja keby si mám vybrať, bol by to Shannon.

Petal76

Petal76 (hodnocení, recenze)

metal.storm: Musím souhlasit. Jared je osobnost a neuvěřitelný, talentovaný člověk a mám ho moc ráda,ale Shannon je velice "lidský", příjemný a prostě "živočich" :) Měla jsem to štěstí se s ním několikrát setkat a nikdy nezklamal!!

Reklama

Reklama