foto

Emma Suárez

  • nar. 25.6.1964 (55 let)
    Madrid, Madrid, Španělsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 La influencia
Sedm důvodů k útěku (od společnosti)
2018 70 Binladens
Black se řekne Beltza
2017 Abriliny dcery
2016 Falling
Julieta
Las furias
Nová kůže
2015 Novatos
2014 La señora Brackets, la niñera, el nieto bastardo y Emma Suárez
Murieron por encima de sus posibilidades
2012 Buscando a Eimish
2011 ¿Para qué sirve un oso?
Área de descanso
2010 Hrdinové
Let 8714 (TV film)
Moskytiéra
2008 Casa de mi padre, La
2007 Bajo las estrellas
Todos los días son tuyos
2004 Světlá chvilka
2003 Sansa
2002 Caballero Don Quijote, El
2001 Dama de Porto Pim
Visionarios
2000 Besos para todos
1999 La ciudad de los prodigios
Sobreviviré
1998 Golpe de estadio
1996 Pintadas
Tvé jméno mi zamořilo sny
Zahradníkův pes
Země
1995 Casa en las afueras, Una
1994 Enciende mi pasión
Lazos (TV film)
Mujer de tu vida 2: La mujer gafe, La (TV film)
Sombras paralelas
Souvenir
1993 Zrzavá veverka
1992 Krávy
Orchestr klub Virginia
Vida láctea, La
1991 Pepo, el del olvido
Tramontana
1990 A Solas contigo
Contra el viento
La blanca paloma
1989 El acto
La luna negra
Pañuelo de mármol, El
1988 Bělinka - ďáblova dcera (TV film)
Demasiado viejo para morir joven
1987 En penumbra
1986 Oficio de muchachos
Teta Róza
1985 Hierro dulce
Marbella, un golpe de cinco estrellas
Nosotros en particular
1984 Jardín secreto, El
Sesión continua
1983 1919, Kronika úsvitu
1981 Pasota con corbata, Un
Woody y yo
1980 Crónica de un instante
Detrás de cada día
Memorias de Leticia Valle

TV seriály

2017 Zóna (TV seriál)
El último lobo (E08)
El mal necesario (E06)
La lluvia (E05)
další epizody (5)
2011 Sofía (TV seriál)
2008 Cazadores de hombres (TV seriál)
2005 Mi querido Klikowsky (TV seriál)
2003 Pantano, El (TV seriál)
1996 Querido maestro (TV seriál)
1992 Fantômes en héritage (TV seriál)
1988 Haute tension (TV seriál)
1986 La comedia dramática española (TV seriál)
Tristeza de amor (TV seriál)
1985 Página de sucesos (TV seriál)
1984 Fragmentos de interior (TV seriál)

Dokumentární

2018 El amor y la muerte. Historia de Enrique Granados
Querido Fotogramas
2008 Hécuba, un sueño de pasión
2000 Extranjeros de sí mismos

Host

TV pořady

1984 Cinema 3 (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace