Reklama

Reklama

Okno do moře

  • Španělsko Una ventana al mar (více)
Trailer

Obsahy(1)

Poté, co se dozví zdrcující zprávy, cestuje Maria (Emma Suárezová), 55letá Španělka z Bilbaa, s nejbližšími přítelkyněmi do Řecka, aniž by poslouchala rady svého syna a lékaře. Spontánní rozhodnutí ji zavede na ostrov Nisyros, kousíček ráje, kde se okamžitě cítí jako doma. Při prozkoumávání tohoto nádherného ostrova a užívání si jeho skrytých pokladů potkává Stefanose a nečekaně se zamiluje. Její krátký únik z reality se brzy promění v nečekanou příležitost ke štěstí. Tento film vypráví veselý příběh o ženě, která je připravena riskovat a alespoň na okamžik si užívat života naplno. (Cinemax)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (6)

kolemjdouc 

všechny recenze uživatele

málokdy(že si to ani nepamatuji) se mi stane ,že začnu bulet u filmu s vymyšleným scénářem.scéna s odjíždějícím trajektem mě fakt dostala.A nebyla podbízivá ani náhodou.Herečka Suárez ze sebe vyždímala maximum.Připoměla mi stylem i vizáží dánskou herečku Iben Hjelje až tak že v prvních záběrech jsem si myslela že vidím Dánku.Bez holyvúdského klišé...Budu se na film muset podívat ještě jednou a snad už bez emocí....10.4.2021 tak ani na podruhé jsem to nedala bez emocí.Ten příběh je velmi silný ()

Reklama

angel74 

všechny recenze uživatele

Doteď jsem neměla ani ponětí, jak úžasně poetický může být film o někom, kdo umírá na rakovinu. Maria podnikla náhodnou cestu na překrásný ostrov Nisyros, kde následně zatoužila strávit poslední dny svého života. Okouzlená místem se v poklidu oddávala příjemným mořským vlnám a omámená nenadálou láskou nechala promluvit své srdce. Celou dobu jsem se kochala tou nádherou, než Maria v nemocnici zjistila, že je všem nadějím definitivní konec. Pak už jsem se jen čím dál víc dojímala nad jejím nespravedlivým osudem. (95%) ()

Aljak 

všechny recenze uživatele

Spočiatku to pôsobilo dosť rozpačito a na môj vkus trochu lyricky, ale potom sa to postupne aspoň trochu rozbehlo, hoci ten lyrizmus tu zostal prítomný v dosť veľkom podiely. Posledná dovolenka Márie sa zmenila na oázu pokoja a šťastia, a to bolo na tom to pekné. Ale inak film ako celok ma až tak nechytil. Je to skôr také komornejšie a mĺkavejšie, takže mimo môjho obvyklého záberu. V túto chvíľu mi to proste nezapasovalo. 2* za posolstvo a vizuál, tie grécke scenérie boli skutočne krásne! ()

Galerie (6)

Reklama

Reklama