foto

Victor Parascos

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2012 Nevyřešená minulost (TV film)
2009 Kráska a zvíře
2002 Minuty strachu (TV film)
2001 Duhový had (TV film)
1999 Sabrina, Down Under (TV film)

TV seriály

2007 Odložená žena (TV seriál)
2006 Monarch Cove (TV seriál)
Taylor má trable (TV seriál)
2003 The Sleepover Club (TV seriál)
1999 Pán šelem (TV seriál)
Ztracený svět (TV seriál)
More Than Human (S01E03)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace