foto

Hiromi Nagasaku

  • nar. 14.10.1970 (49 let)
    prefektura Ibaraki, Honšú, Japonsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Fufu Nikki
Soromon no gišó kóhen
Soromon no gišó zenpen
2014 Saihate nite: Jasašii Kaori to mači nagara
2013 Geki x Cine: Širen to Ragi
Zádušní večírek
2011 11 modži no sacudžin (TV film)
Ai inoči ~Šindžuku kabukičó kakekomidera~ (TV film)
Jókame no semi
2010 Wakiyaku monogatari
Yoi ga sametara, uchi ni kaerô
蛇のひと
2009 Fukuie Keibuho no Aisatsu (TV film)
Ichinoshima (TV film)
2008 Clone wa kokjó o mezasu
Dósókai
Mahócukai ni taisecu na koto
R246 Story
Sono hi no mae ni
2007 Closed Note
Dolphin blue: Fuji, mou ichido sora e
Funuke
Hito no sex o warau na
2006 Kikjú kurabu, sono go
2005 Ishii no otousan arigato
Kúčú teien
Su-ki-da
Tenši
日本のこれから~ドラマ幸福2020 (TV film)
2003 Dopperugengā
2000 Black Jack (TV film)
1999 Dear Friend (TV film)

TV seriály

2019 Mikazuki (TV seriál)
2017 Činmoku hotei (TV seriál)
2016 Džosei sakka mysteries ucukušiki miccu no uso (TV seriál)
Keidži bareríno (TV seriál)
2014 Sayonara Watashi (TV seriál)
Watashi to iu unmei ni tsuite (TV seriál)
2012 Dâti mama! (TV seriál)
2010 Magerarenai Onna (TV seriál)
2008 Joccu no uso (TV seriál)
2006 Kómjó ga cudži (TV seriál)
2004 Ičiban taisecu na déto: Tókjó no sora Šanghai no jume (TV seriál)
Musume to ikuru saigo no nacu (TV seriál)
2003 Densetsu no Madam (TV seriál)
2002 Kongai Renai (TV seriál)
2001 Kimi ga boku o wasurete mo (TV seriál)
2000 Densecu no kjóši (TV seriál)
1999 Shuumatsukon (TV seriál)
1998 Hitoribocchi no Kimi ni (TV seriál)
Tsumetai Tsuki (TV seriál)
1997 Aoi tori (TV seriál)
Kin no Tamago (TV seriál)
1994 Hi no ataru bašo (TV seriál)
1989 Aishiatterukai! (TV seriál)

Host

TV pořady

2012 Nippon Academy šó (TV pořad)
2007 Bokura no džidai (TV pořad)
1976 Tecuko no heja (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky