foto

Pam Brady

  • nar. 28.7.1969 (47 let)
    USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2008 Hamlet na kvadrát
2007 Pirát silnic
2004 Team America: Světovej policajt
2002 Paranormal Girl (TV film)
1999 South Park: Peklo na Zemi

TV seriály

2016 Lady Dynamite (TV seriál)
2010 Neighbors from Hell (TV seriál)
2006 The Loop (TV seriál)
1998 Městečko South Park (TV seriál)
Spoďárový skřítci (S02E17)
1997 Třeba mě sežer (TV seriál)

Producentská filmografie

Herecká filmografie

TV seriály

2016 Městečko South Park (TV seriál)
Jen pro zvané (S20E08)
2003 Městečko South Park (TV seriál)
Típni to (S07E13)
2000 Městečko South Park (TV seriál)
Zpackané Vánoce (S04E17)
1999 Městečko South Park (TV seriál)
Dva chlapi a horká lázeň (S03E08)
Tweek vs. Craig (S03E05)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace