Reklama

Reklama

VOD (1)

Snaží se dostat ven, spí spolu a nervově se hroutí. Herci a štáb akčního trháku se pokoušejí natočit jeho pokračování, zatímco tráví karanténu v luxusním hotelu. (Netflix)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (100)

Djoker 

všechny recenze uživatele

Během pandemie se roztrhl pytel s lidovou tvořivostí a nebyla tak nouze o povedené trefy do covidu a celé komedie kolem. Apatow se však překvapivě stal dalším z řady tvůrců, kteří si na této látce vylámali zuby. Znovu si navíc neobhájil neopodstatněnou délku stopáže. Herecké manýry plné drog a trapných TikToků jsou na baviče jeho formátu zatraceně málo. ()

Likan7 

všechny recenze uživatele

Mělo to být druhé K zemi hleď!, ale místo toho to je trapná a často nudná ptákovina, která nebaví ani svou trapností. Bylo mi trapně hlavně za mou jindy oblíbenou Karen Gillan. Nápad na film o "filmu během pandemie" mohl být na papíře zajímavý, ale Apatow to vůbec nezvládl a...je to jednoduše sra*ka. ()

Reklama

wowylgu313 

všechny recenze uživatele

Půl hvězda hvězda za Pedro Pascal a druhá půlka za David Duchovny. Sice oba dva špatně využitý herecký potenciál, vlastně celkově to je trapné. Jasně některé vtípky vás donutí přemýšlet zda se začít smát a nebo se jen pousmát a říct si "ježiš to je trapný" jinak příběh, pointa a všechno okolo faaaakt špatný. V půlce filmu jsem už víceméně dělal úplně jiné věci než sledoval toto story. Celá tahle recenze by šla napsat jedním slovem "blbost" ta hvězda víceméně opravdu jen kvůli mé osobní oblíbenosti již zmiňovaných herců díky kterým jsem to tak nějak vydržel dokoukat ... ;) ()

Jaro.Krafcik 

všechny recenze uživatele

Pobavilo, fakt som nevedel čo od toho čakať a takéto milé prekvapenie so skvelým hereckým obsadením a vtipmi ani nehovorím. Už viem prečo to netflix pridal na 1. Apríla, odporúčam na víkendovú pohodu ako stvorené. Ale viac ako priemer tomu dať nemôžem. Príliš dlhé. No ako satira na covid celkovo vydarená. 3* ()

Algernons 

všechny recenze uživatele

Komedie s obsazením jako je David Duchovny, Pedro Pascal, Karen Gillain, která si má dělat srandu z moderních blockbusterů, hollywoodských herců a doby natáčení filmu za covidu, zatím co to natáčeli za covidu? To přece nemůže dopadnout… oh. To nejhorší na stylu komedie Juda Apatowa. Naprosto nesympatické postavy, které byly napsány bez respektu a lásky, ale ani nejsou chytrou parodii nebo satirou. Jedná se o trapné povyšování. K tomu tu je absolutní  nepodchycení moderní doby, které tvůrci vůbec nerozumí. Jsou tu neuvěřitelně trapné situace a konverzace které měly být asi vtipné. No a nakonec je tu naprosto jednoduchý humor, který se zajímavou premisou udělá jen ty nejzákladnější vtipy. Skoro jakoby nad tím nikdo nepřemýšlel. Zbytku filmu se máme smát, protože se dějou strašně vtipný a praštěný věci a tanečky, haha. No prostě obrovská, nudná ale hlavně bolestivě trapná katastrofa, která má totálně nadbytečnou stopáž dvou hodin Přitom to má nápady a humor tak na dvaceti minutový speciál. S tímhle by neměl nikdo ztrácet žádný čas, protože je to čiré utrpení. ()

Galerie (96)

Zajímavosti (5)

Reklama

Reklama