foto

Kirsty Mitchell

  • nar. 28.6.1974 (44 let)
    Glasgow, Skotsko, Velká Británie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Down a Dark Hall
2017 Krásný únik
The Saint (TV film)
Zabiják & bodyguard
2014 Ohnivá zkáza (TV film)
2011 Mercenaries
2010 Jezero 3 (TV film)
Trias útočí (TV film)
2008 Úterý
2007 Srážka s kometou (TV film)
2006 Almost Heaven
2005 Bobby
2004 Lighthouse Hill
2003 Jsem s tebou
2002 Butterfly Man
Pilotova žena (TV film)
Ve službách gangstera
2001 Attila (TV film)
Legend of Loch Lomond, The
2000 Sláva vítězům
1998 Acid House
1996 Small Faces

TV seriály

2016 New Blood (TV seriál)
Povstání barbarů (TV seriál)
2015 Ty, já a apokalypsa (TV seriál)
2011 Case Histories (TV seriál)
2008 The Royal Today (TV seriál)
2006 Mayo (TV seriál)
2004 The Brief (TV seriál)
2003 Grease Monkeys (TV seriál)
Keen Eddie (TV seriál)
New Tricks (TV seriál)
2002 Dinotopie (TV seriál)
Odvrácená tvář hor (TV seriál)
River City (TV seriál)
2001 In Deep (TV seriál)
2000 Doctors (TV seriál)
Monarch of the Glen (TV seriál)
1999 Holby City (TV seriál)
1996 Dalziel a Pascoe (TV seriál)
Tichý svědek (TV seriál)
1991 Soldier Soldier (TV seriál)
1984 Poldové (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace