foto

Otto Tausig

  • nar. 13.2.1922
    Vídeň, Rakousko
  • zem. 30.10.2011 (89 let)
    Vídeň, Rakousko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2011 Der Mann mit dem Fagott (TV film)
Po tvém boku (TV film)
2010 Bloch - Verfolgt (TV film)
2009 Berlin ´36
Otcohra
2008 Der Nikolaus im Haus (TV film)
2007 Love Comes Lately
Trautmann - Bumerang (TV film)
2005 Bědnyje rodstvěnniki
Můj syn Rico (TV film)
2004 Schimanski - Tajemství Golema (TV film)
2002 Epsteinova noc
Gebirtig
2001 Nobel
Old Love
Zwölfeläuten (TV film)
2000 Hirnschal gegen Hitler (TV film)
Jedermanns Fest
1998 Place Vendôme - Svět diamantů
1997 Die Schuld der Liebe
Lieber reich und glücklich (TV film)
1996 Geständnis, Das (TV film)
Hofrat Geiger (TV film)
1994 Auf Wiedersehen Amerika
Královna Margot
1990 Abrahams Gold
Tatort - Seven Eleven (TV film)
1989 Indické nokturno
1988 Der Bierkönig (TV film)
Herbst in Lugano (TV film)
1986 Lokomotive, Die (TV film)
1981 Den Tüchtigen gehört die Welt
Tatort - Mord in der Oper (TV film)
1980 Keine Leiche ohne Lilli
1979 Der Idiot im Hintergrund (TV film)
1978 Tatort - Mord im Krankenhaus (TV film)
1977 Alpensaga - Das große Fest (TV film)
Alpensaga - Der Kaiser am Lande (TV film)
1976 Alpensaga - Liebe im Dorf (TV film)
Bomber & Paganini
Pokus o útěk
1975 Insel der Krebse, Die (TV film)
1973 Biedermänner, Die (TV film)
Tatort - Frauenmord (TV film)
Unverhofft (divadelní záznam)
1971 Chopin-Express (TV film)
1969 Was kam denn da ins Haus? (divadelní záznam)
1968 Spaghetti (divadelní záznam)
Theaterg'schichten durch Liebe, Intrige, Geld und Dummheit (divadelní záznam)
Tragödie auf der Jagd (TV film)
1967 Kurzer Prozeß (TV film)
1966 Der Heiratsschwindler heiratet (TV film)
1964 Professor Bernhardi (TV film)
1963 Kean (TV film)
1960 Menschen von Budapest (TV film)
1958 Der Herr aus Zürich (divadelní záznam)
1956 Gasparone

TV seriály

2002 Bloch (TV seriál)
2001 Unmöglicher Mann, Ein (TV seriál)
2000 Trautmann (TV seriál)
1997 Schimanski (TV seriál)
1994 Věčný poutník (TV seriál)
1992 Warburg: A Man of Influence (TV seriál)
1991 Unsere Hagenbecks (TV seriál)
1987 Heiteres Bezirksgericht (TV seriál)
1976 Die Alpensaga (TV seriál)
1974 Telerop 2009 - Es ist noch was zu retten (TV seriál)

Dokumentární

1998 Zuflucht in Shanghai

Režijní filmografie

Scenáristická filmografie

Host

TV pořady

1979 Locker vom Hocker (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace