foto

Erwin Steinhauer

  • nar. 19.9.1951 (69 let)
    Wien, Wien, Rakousko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Aus dem Archiv - Mit Marianne Mendt (TV film)
Die Toten von Salzburg - Schwanengesang (TV film)
2019 Die Toten von Salzburg - Mordwasser (TV film)
Die Toten von Salzburg - Wolf im Schafspelz (TV film)
Vier Saiten (TV film)
2018 Die Toten von Salzburg - Königsmord (TV film)
Die Toten von Salzburg - Zeugenmord (TV film)
Tatort - Her mit der Marie! (TV film)
Zázračné cvičení
2017 Alt, aber Polt (TV film)
Für dich dreh ich die Zeit zurück (TV film)
Jungwild
2016 Die Toten von Salzburg (TV film)
Frau Pfarrer & Herr Priester (TV film)
2015 Bomby s díky vítáme!
Kleine Grosse Stimme (TV film)
2014 Der Prediger (TV film)
Sarajevo 1914 (TV film)
Temné údolí
2013 Polt. (TV film)
Vražda v galerii (TV film)
2012 Místo činu: Kontejner smrti (TV film)
Zwei übern Berg (TV film)
2011 Das Wunder von Kärnten (TV film)
Nezvěstná (TV film)
Po tvém boku (TV film)
Schikaneder - Der Sommer der Gaukler (TV film)
2010 Der Täter (TV film)
Poll
2009 Císařovna Sissi (TV film)
Ein geheimnisvoller Sommer (TV film)
Medvěd na útěku (TV film)
Nouzové přistání (TV film)
Čarodějka Lilly: Drak a kniha kouzel
2008 Annas zweite Chance (TV film)
Der Arzt vom Wörthersee - Ein Rezept für die Liebe (TV film)
Der Arzt vom Wörthersee - Ein Wink des Himmels (TV film)
Mutig in die neuen Zeiten - Alles anders (TV film)
Vražedná stěna
2007 Die Geschworene (TV film)
2006 Brüder III - Auf dem Jakobsweg (TV film)
Freundschaft
Mutig in die neuen Zeiten - Nur keine Wellen (TV film)
2005 Die Spielerin (TV film)
Mutig in die neuen Zeiten - Im Reich der Reblaus (TV film)
2004 Der Bauer als Millionär (TV film)
Meine schöne Tochter (TV film)
2003 Brüder II (TV film)
Dinner for Two (TV film)
Familienkreise (TV film)
Himmel, Polt und Hölle (TV film)
MA 2412 - Die Staatsdiener
Nejlepší z gladiátorů (TV film)
Polterabend (TV film)
2002 Am anderen Ende der Brücke
Brüder (TV film)
Enduring Freedom
Menschenleben (studentský film)
2001 Blumen für Polt (TV film)
Edelweiss (TV film)
Zwölfeläuten (TV film)
2000 Mumie smrti (TV film)
O Palmenbaum (TV film)
Polt muss weinen (TV film)
Zärtliche Sterne (TV film)
1999 Der Feuerteufel - Flammen des Todes (TV film)
Jahrhundertrevue (TV film)
Stella di Mare (TV film)
Wanted
1998 Fever
In der Löwengrube (TV film)
Pečeť smrti
Single Bells (TV film)
Tödliche Diamanten (TV film)
1997 610, Bedford Drive (TV film)
Der Salzbaron - Einmal noch leben (TV film)
Tatort - Hahnenkampf (TV film)
Věčná píseň (TV film)
1996 Autsch!!!
Tatort - Kolportage (TV film)
1995 Der Salzbaron - Kaiserwetter (TV film)
Der Salzbaron - Langer Abschied (TV film)
Der Salzbaron - Letzte Walzer (TV film)
Der Salzbaron - Lippen schweigen (TV film)
Lovers (TV film)
Zum Glück gibt's meine Frau
1994 Der Salzbaron - Fremde Welten (TV film)
Der Salzbaron - Verwirrte Gefühle (TV film)
Verkaufte Heimat - Teil 3 - Die Feuernacht (TV film)
Verkaufte Heimat - Teil 4 - Komplott (TV film)
1993 Schwarz-Rot-Gold - Mafia Polska (TV film)
1991 Tatort - Telefongeld (TV film)
1990 Schwarz Rot Gold - Wiener Blut (TV film)
1988 Arbeitersaga: Winter 1986 – Müllomania (TV film)
1985 Die Enthüllung (TV film)
Morgengrauen (TV film)
Tatort – Fahrerflucht (TV film)
1982 Fausses notes (TV film)
Tajemný cizinec (TV film)
1981 Die Feen sterben aus (TV film)
Kopfstand
1978 Man wird ja noch fragen dürfen (TV film)
1977 Alpensaga - Der Kaiser am Lande (TV film)
Tu, felix Austria, was du nicht lassen kannst (TV film)

TV seriály

2018 The Team (TV seriál)
Episode 8 (S02E08)
Episode 7 (S02E07)
Episode 6 (S02E06)
další epizody (8)
Spuren des Bösen (TV seriál)
Wut (E07)
2012 Die Chefin (TV seriál)
Lilly Schönauer (TV seriál)
Láska na druhý pohled (E12)
2011 Spuren des Bösen (TV seriál)
Das Verhör (E01)
Soko Vídeň (TV seriál)
Erbschuld (S07E09)
2007 Die 4 da (TV seriál)
2004 Inspektor Trautmann (TV seriál)
71 Tage (E08)
Schwergewicht (E07)
Alles beim alten (E06)
další epizody (4)
2003 Inspektor Trautmann (TV seriál)
Doživotně (E04)
2002 Inspektor Trautmann (TV seriál)
Das letzte Hemd hat keine Taschen (E03)
2001 Dolce Vita & Co (TV seriál)
Wasser predigen und Cognac trinken (S01E06)
Vraždy v Kitzbühelu (TV seriál)
Inspektor Trautmann (TV seriál)
Nichts ist so fein gesponnen (E02)
2000 Inspektor Trautmann (TV seriál)
Wer heikel ist, bleibt übrig (E01)
1998 Komisař Rex (TV seriál)
Spiknutí (S04E07)
1996 Die Nachbarn (TV seriál)
Zámecký hotel Orth (TV seriál)
1994 Der Salzbaron (TV seriál)
1992 Mstitel (TV seriál)
Unser Lehrer Doktor Specht (TV seriál)
1990 Roda Roda (TV seriál)
1989 Calafati Joe (TV seriál)
1987 Heiteres Bezirksgericht (TV seriál)
1986 Liebling Kreuzberg (TV seriál)
1985 August Strindberg ett liv (TV seriál)
1984 Der Sonne entgegen (TV seriál)
1982 Schwarz Rot Gold (TV seriál)
1981 Richard Wagner (TV seriál)
1978 Holocaust (TV seriál)
The Gathering Darkness (E01)
1976 Die Alpensaga (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)

Dokumentární

2018 Universum History: Unser Österreich: Wien - Geschichte aus der Vorstadt (TV film)
2017 Mein Bezirk: Mein Alsergrund (TV film)
2016 Kabarett-Legenden (TV seriál)
2015 Oh du mein Österreich (TV film)
2013 Universum History (TV seriál)
2012 Joschi und die Stars - ein Roadmovie (TV film)
2008 Ernst Hinterberger - Jetzt red' i (TV film) - a.z.
2007 Menschen & Mächte (TV seriál)

Koncert

1984 Austro Hit Gala (koncert)

Divadelní záznam

2017 Lukas Resetarits & Friends (divadelní záznam)
2013 Geschichten aus dem Wienerwald (divadelní záznam)
2009 Der Bockerer (divadelní záznam)

Host

TV pořady

2020 Peter Rapp - Als wäre es gestern gewesen (TV pořad)
2013 Stöckl (TV pořad)
2012 Einfach Kathi - Resch & Lieblich (TV pořad)
2010 Erlesen (TV pořad)
2007 Willkommen Österreich (TV pořad)
2005 Aufdraht (TV pořad)
2004 Dorfers Donnerstalk (TV pořad)
1983 Licht ins Dunkel (TV pořad)

Scenáristická filmografie

TV pořady

2004 Dorfers Donnerstalk (TV pořad)

Koncert

1984 Austro Hit Gala (koncert)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky