foto

Otto Sander

  • nar. 30.6.1941
    Hannover, Německá říše
  • zem. 12.10.2013 (72 let)
    Berlín, Berlin, Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2013 Polizeiruf 110 - Vor aller Augen (TV film)
2012 Bis zum Horizont, dann links!
Die Schuld der Erben (TV film)
2011 Loď snů - New York (TV film)
2008 Krabat: Čarodějův učeň
2007 Das Herz ist ein dunkler Wald
Král Matěj
2005 Polizeiruf 110 - Dettmanns weite Welt (TV film)
Tatort - Die Spieler (TV film)
2004 Kouzelný útes – Kaluoka´hina
Loď snů - Austrálie (TV film)
2003 Aus Liebe zu Deutschland - Eine Spendenaffäre (TV film)
Donau, Duna, Dunaj, Dunav, Dunarea
Werner - Gekotzt wird später!
2002 Atlantic Affairs (TV film)
Tödliches Vertrauen (TV film)
2001 100 Pro
Morgengrauen
Sass
2000 Bídníci (TV film)
Jedermann (TV film)
Marlene
1999 Der Einstein des Sex
E-m@il an Gott (TV film)
Männer sind wie Schokolade (TV film)
Untersuchung an Mädeln
(TV film)
1998 Jsem hezká?
Polizeiruf 110 - Das Wunder von Wustermark (TV film)
Stan Becker - Na vlastní pěst (TV film)
Traum von der Freiheit, Der
1997 Comedian Harmonists
Liebe Lügen (TV film)
1996 Abendbrot
Conversation with the Beast
Kondom des Grauens
Truck Stop
1995 Das Loch
Das Versprechen
Matulla und Busch (TV film)
Nikolaikirche (TV film)
Traumschiff - Mauritius, Das (TV film)
1994 Apokalypse Pink
Bauernschach (TV film)
Ein Fest für Beyhau
Filmové dny
Hölderlin Comics
Im weißen Rößl am Wolfgangssee (TV film)
Polizeiruf 110 - Totes Gleis (TV film)
Tri sestry
1993 Der Kinoerzähler
Der Olympische Sommer
Inge, April und Mai (TV film)
Schlusschor (TV film)
Tak daleko, tak blízko!
1992 Mit tödlicher Sicherheit (TV film)
Serpentintänzerin, Die (TV film)
Untergehende Vaterland, Das
1991 Amaurose
1990 Vorwärts
Werner – Beinhart!
Zeit der Rache
1989 Vloupání
Wie du mir... (TV film)
1988 Der Weg zum Ruhm
Venedig, traumhaft billig (TV film)
Z.B. ... Otto Spalt
1987 Nebe nad Berlínem
Sentimental Journey (TV film)
1986 Caspar David Friedrich - Grenzen der Zeit
Close Up
Kurz vor Schluß (TV film)
Miko - aus der Gosse zu den Sternen
Rosa Luxemburg
Wahnfried - Richard & Cosima
1984 Mord mit der Schere, Der
1983 Láska v Německu
1982 Wer spinnt denn da, Herr Doktor?
1981 Im Schlaraffenland. Ein Roman unter feinen Leuten (TV film)
Mann im Pyjama, Der
Ponorka
Recycling
1980 Gesucht wird... Drei Geschichten um nicht ganz ehrenwerte Herren (TV film)
Palermo nebo Wolfsburg
Rückwärts
1979 Phantom
Plechový bubínek
Tatort - Mitternacht, oder kurz danach (TV film)
Trilogie des Wiedersehens (TV film)
1977 Heinrich Zille (TV film)
1976 Markýza z O…
Sommergäste
Vier gegen die Bank (TV film)
1975 Lehmanns Erzählungen (TV film)
Meine Sorgen möcht' ich haben
1974 Ermittlungen gegen Unbekannt (TV film)
Jeden z nás dvou
1973 Prinz Friedrich von Homburg (TV film)
1972 Ignorant und der Wahnsinnige, Der (TV film)
1971 Mutter, Die (TV film)
Peer Gynt (TV film)
1970 Nicht fummeln, Liebling
Sonntags am Meer (TV film)
1964 Ludwig

TV seriály

2012 Soko Vídeň (TV seriál)
Familienbande (S08E09)
2002 Král Matěj (TV seriál)
1998 Der Laden (TV seriál)
1990 V comme vengeance (TV seriál)
1985 Ponorka (TV seriál)
1981 Das Traumschiff (TV seriál)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)

Dokumentární

2015 A Paixão de JL - a.z.
2013 Roland Klick: Srdce je hladový lovec
2011 Jedermann remixed - Eine Zeitreise durch 100 Jahre (TV film) - a.z.
2005 Skutečný Michelangelo (TV film)
2002 Das Jahrhundert des Theaters (TV seriál) - vyp.
2000 Majestät brauchen Sonne
1995 Lumière & spol.
1982 Gedächtnis: Ein Film für Curt Bois und Bernhard Minetti
Terra X (TV seriál) - vyp.
1967 Aktenzeichen XY …ungelöst (TV seriál)

Divadelní záznam

1980 Der Mond scheint auf Kylenamoe (divadelní záznam)

Režijní filmografie

Dokumentární

1982 Gedächtnis: Ein Film für Curt Bois und Bernhard Minetti

Divadelní záznam

1977 Die ganz begreifliche Angst vor Schlägen (divadelní záznam)

Host

TV pořady

2004 Leute am Donnerstag (TV pořad)
2002 Ein roter Teppich für... (TV pořad)
2000 Forever Young - Brigitte Mira (TV pořad)
1999 POP 2000 (TV pořad)
1991 DAS! (TV pořad)
1979 NDR Talk Show (TV pořad)
1967 ttt - titel thesen temperamente (TV pořad)

Scenáristická filmografie

Divadelní záznam

1980 Der Mond scheint auf Kylenamoe (divadelní záznam)