foto

Ben Becker

  • nar. 19.12.1964 (54 let)
    Brémy, Západní Německo

Biografie

Syn slavného herce Rolfa Beckera pokračuje úspěšně ve šlépějích svého otce. Na jevišti debutoval v roce 1993 a kromě hraní několik inscenací režíroval. Před kamerou se objevuje čtvrt století, jeho doménou je zejména televize (mohli jsme ho vidět v mini seriálu Biblické příběhy: Samson a Dalia), hlavní roli ztvárnil v romantickém mini seriálu Ve jménu lásky a povinnosti, který se točil i v Čechách. Zahrál si i v několika filmech režiséra Josepha Vilsmaiera (manžela nedávno zesnulé herečky a režisérky Dany Vávrové) – Comedian Harmonists (2000), Marlene (1997) a Schlafes Bruder (1995). Účinkuje rovněž v zahraničních produkcích – například v dramatu švédského režiséra Jana Troella Jako bílý sníh. Nejnověji si zahrál postavu novináře v biografickém snímku režiséra Josefa Rusnaka Romy o herečce Romy Schneiderové.

Zdroj: Bontonfilm

Herecká filmografie

Filmy

2018 Nikdy neodvracej zrak
Polizeiruf 110 - Crash (TV film)
2017 Allmen und das Geheimnis der Libellen (TV film)
Freundinnen - Alle für eine (TV film)
2016 Emma nach Mitternacht – Der Wolf und die sieben Geiseln (TV film)
2015 Frauen (TV film)
2014 Stubbe - Von Fall zu Fall: Der König ist tot (TV film)
Tatort - Der Fall Reinhardt (TV film)
Von jetzt an kein Zurück
2013 Malá mořská víla (TV film)
Nachtschicht - Geld regiert die Welt (TV film)
2012 Das Kind
2011 Jedermann Remixed (TV film) - a.z.
Nils Holgersson a jeho zázračná cesta (TV film)
2010 Habermannův mlýn
Jedermann (divadelní záznam)
2009 Chaostage - We Are Punks!
Der Tiger oder Was Frauen lieben! (TV film)
2008 Mstitelka Zora
Unter Verdacht: Brubeck (TV film)
2006 Esperanza
2005 Ein ganz gewöhnlicher Jude
Polizeiruf 110 - Dettmanns weite Welt (TV film)
2004 Loď snů - Austrálie (TV film)
2003 Raumpatrouille Orion - Rücksturz ins Kino - vyp.
2002 Ve jménu lásky a povinnosti (TV film)
2001 Frau2 sucht HappyEnd
Jako bílý sníh
Planet Alex
Sass
2000 Marlene
Otto - Der Katastrofenfilm
1999 Bella Block - Geflüsterte Morde (TV film)
Der Einstein des Sex
E-m@il an Gott (TV film)
Smutná neděle - Píseň o lásce a smrti
Südsee, eigene Insel
1998 Polizeiruf 110 - Das Wunder von Wustermark (TV film)
Pretty Babe (studentský film)
Tatort - Bienzle und der Champion (TV film)
1997 Comedian Harmonists
Die sieben Feuer des Todes (TV film)
Gegen den Strom (TV film)
Spiel um dein Leben (TV film)
1996 Alles nur Tarnung
Biblické příběhy: Samson a Dalila (TV film)
Engelchen
1995 A.S. - Der kleine Bruder (TV film)
Doppelter Einsatz - Wechselgeld (TV film)
Schlafes Bruder
Tatort - Die Kampagne (TV film)
Verliebte Feinde (TV film)
1994 Polizeiruf 110 - Arme Schweine (TV film)
Polizeiruf 110 - Totes Gleis (TV film)
1993 Julian H. entführt - Qualen einer Mutter (TV film)
Männer vom K3 - Made in Hongkong, Die (TV film)
1992 Brocken, Der
Herzsprung
Landschaft mit Dornen (TV film)
Serpentintänzerin, Die (TV film)
1991 Místo činu - Smrt v řezačce (TV film)
1990 Das Serbische Mädchen
Zukünftigen Glückseligkeiten, Die (TV film)
1989 Männer vom K3 - Augen zu und durch, Die (TV film)
1987 Místo činu - Smrt v pavilonu slonů (TV film)
1986 Vertrauen gegen Vertrauen (TV film)
Whopper Punch 777
1983 Láska v Německu

TV seriály

2017 Pod jedním nebem (TV seriál)
Epizoda 3 (E03)
Epizoda 2 (E02)
Epizoda 1 (E01)
Kriminalista (TV seriál)
Bojovník (S12E08)
2015 Deichbullen (TV seriál)
Der Lack ist ab (TV seriál)
2007 Giganten (TV seriál)
2002 Unter Verdacht (TV seriál)
1999 Sturmzeit (TV seriál)
1996 Friedemann Brix - Eine Schwäche für Mord (TV seriál)
1995 Stubbe - Von Fall zu Fall (TV seriál)
1994 Bella Block (TV seriál)
1988 Always Afternoon (TV seriál)
Die Männer vom K3 (TV seriál)
1985 Ein Fall für TKKG (TV seriál)
1981 Das Traumschiff (TV seriál)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)

Dokumentární

2018 The Next is Yet to Come
2017 Ich, Judas
2016 Geschichten aus der Salzburger Altstadt (TV film) - a.z.
2015 Cinema Perverso - Die wunderbare und kaputte Welt des Bahnhofskinos (TV film)
2014 Rheingold - Gesichter eines Flusses
2013 Münchhausen - Die Geschichte einer Lüge (TV film)
1999 Kurt Gerrons Karussell
1987 Geschlossene Gesellschaft, Eine (TV film)

Režijní filmografie

Dokumentární

2017 Ich, Judas

Host

TV pořady

2018 Ich weiß alles! (TV pořad)
2017 Abendshow (TV pořad)
2015 Wer weiß denn sowas? (TV pořad)
2014 Am laufenden Band (TV pořad)
Quizduell-Olymp (TV pořad)
2013 Das ist Spitze! (TV pořad)
Stöckl (TV pořad)
2011 Kratky (TV pořad)
2007 Willkommen Österreich (TV pořad)
2004 Leute am Donnerstag (TV pořad)
1999 Beckmann (TV pořad)
1992 Riverboat (TV pořad)
1991 DAS! (TV pořad)
1979 NDR Talk Show (TV pořad)
1974 3nach9 (TV pořad)
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace