foto

Blair Redford

  • nar. 27.7.1983 (36 let)
    Atlanta, Georgia, USA

Biografie

David Blair je herec a producent. Jeho původ je velký mix anglické, skotské, irské, francouzské a německé krve, i když se nepotvrzeně tvrdí, že má kořeny i mezi původními americkými indiány.

V jeho domovském státě v Georgii jsme ho mohli vidět na renesančním festivalu „Georgia Renaissance Festival“, kde ztvárnil piráta jménem Rusty Compass. Mohli jsme ho také vidět ve filmech Den, kdy se zastavila Země (2008) a Varieté (2010), ale najdeme ho i v seriálech - například Záměna (od r. 2011), Satisfaction (od r. 2014) a nebo v mutantských The Gifted (od r. 2017).

Henatana

Herecká filmografie

Filmy

2016 SiREN
2015 Girl Like Grace, A
2014 V/H/S: Viral
2010 Betwixt (TV film)
Varieté
2008 Dance of the Dead
Den, kdy se zastavila Země
2006 Satanův měsíc (TV film)
The Other Side

TV seriály

2019 X-Men: Nová generace (TV seriál)
oMens (S02E16)
Monsters (S02E15)
calaMity (S02E14)
další epizody (7)
2018 X-Men: Nová generace (TV seriál)
gaMe changer (S02E09)
the dreaM (S02E08)
no Mercy (S02E07)
další epizody (12)
2017 X-Men: Nová generace (TV seriál)
Experiment (S01E10)
Extrémní moc (S01E09)
Riziko extinkce (S01E08)
další epizody (10)
2015 Satisfaction (TV seriál)
...Through New Beginnings (S02E10)
...Through Family (S02E09)
...Through Psychedelics (S02E08)
další epizody (10)
2014 Satisfaction (TV seriál)
...Through Resolution (S01E10)
...Through Revelation (S01E09)
...Through Security (S01E08)
další epizody (10)
2013 Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Ve skrytu (S13E18)
2012 Záměna (TV seriál)
Write a Lonely Soldier (S01E19)
2011 The Lying Game (TV seriál)
Záměna (TV seriál)
Dogs Playing Poker (S01E05)
Dance Amongst Daggers (S01E04)
Portrait of My Father (S01E03)
další epizody (5)
2010 Huge (TV seriál)
2009 FlashForward - Vzpomínka na budoucnost (TV seriál)
Konec dobrých dní (E01)
Kriminálka Miami (TV seriál)
Blesk z čistého nebe (S08E03)
2008 90210: Nová generace (TV seriál)
2007 Cane (TV seriál)
October Road (TV seriál)
2006 Lincoln Heights (TV seriál)
2004 Blue Collar TV (TV seriál)
1999 Passions (TV seriál)
1973 Mladí a neklidní (TV seriál)