foto

Sarah-Jeanne Labrosse

  • nar. 16.8.1991 (28 let)
    Montréal, Quebec, Kanada

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Podivuhodná cesta fakíra, který uvízl ve skříni
The Death and Life of John F. Donovan
Wolfe
2017 Bon Cop Bad Cop 2
matka!
2016 Un jour mon prince
2011 Starbuck
2010 Piché: entre ciel et terre
2009 The Trotsky
2007 Východní přísliby
2006 Hodnej polda, zlej polda
2005 Aurore
Obchod s bílým masem (TV film)
2004 Léto mezi strašidly

TV seriály

2019 Les Pays d'en Haut (TV seriál)
Episode 6 (S05E06)
Episode 5 (S05E05)
Episode 4 (S05E04)
další epizody (16)
Le Chalet (TV seriál)
La Fois de la dernière fois (S05E15)
La Fois de la dernière fondue (S05E14)
La Fois où Cath pensait aussi à elle (S05E13)
další epizody (15)
2018 Les Pays d'en Haut (TV seriál)
Episode 10 (S03E10)
Episode 9 (S03E09)
Episode 8 (S03E08)
další epizody (10)
Féminin/Féminin (TV seriál)
Une famille (S02E08)
Fierté (S02E07)
Le Confessionnal (S02E06)
další epizody (8)
Le Chalet (TV seriál)
La Fois du mariage (S04E15)
La Fois où c'était weird (S04E14)
La Fois des grandes décisions (S04E13)
další epizody (15)
2017 Les Pays d'en Haut (TV seriál)
Episode 10 (S02E10)
Episode 9 (S02E09)
Episode 8 (S02E08)
další epizody (10)
Le Chalet (TV seriál)
La Fois où on s'est retrouvé (S03E20)
La Fois de toutes les peines d'amour (S03E19)
La Fois où on s'est dit la vérité (S03E18)
další epizody (20)
2016 Les Pays d'en Haut (TV seriál)
Episode 10 (S01E10)
Episode 9 (S01E09)
Episode 8 (S01E08)
další epizody (10)
Le Chalet (TV seriál)
La Fois où tu m'as dit que tu partais (S02E13)
La Fois où on s'aimait, mais... (S02E12)
La Fois où je voulais tellement pas te faire de la peine (S02E11)
další epizody (13)
Unité 9 (TV seriál)
Episode 14 (S05E14)
Episode 13 (S05E13)
Episode 12 (S05E12)
další epizody (13)
2015 Unité 9 (TV seriál)
Episode 2 (S04E02)
2014 Féminin/Féminin (TV seriál)
F/F (S01E08)
Le Chalet (S01E07)
Émilie et Maude (S01E06)
další epizody (8)
Le Chalet (TV seriál)
La Fois sur un million (S01E13)
La Fois où c'était presque comme avant (S01E12)
La Fois où Francis a eu la meilleure note de sa vie (S01E11)
další epizody (13)
Mensonges (TV seriál)
Unité 9 (TV seriál)
Episode 22 (S03E22)
2013 Unité 9 (TV seriál)
Episode 24 (S02E24)
Episode 23 (S02E23)
Episode 22 (S02E22)
další epizody (24)
2012 Unité 9 (TV seriál)
Episode 25 (S01E25)
Episode 24 (S01E24)
Episode 23 (S01E23)
další epizody (24)
2011 30 Vies (TV seriál)
2010 My Life Me (TV seriál)
2009 Gentleman, Le (TV seriál)
2004 15/Love (TV seriál)
1997 Le volcan tranquille (TV seriál)

Dokumentární

2016 Real Detective (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky