foto

Choderlos de Laclos

  • nar. 18.10.1741
    Amiens, Somme, Francie
  • zem. 5.11.1803 (62 let)
    Taranto, Puglia, Itálie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Spisovatelská filmografie

Filmy

2012 Nebezpečné známosti - kniha
2003 Seukaendeul - joseonnamnyeosangyeoljisa - kniha
1999 Velmi nebezpečné známosti - kniha
1997 Nebezpečné vztahy (divadelní záznam) - kniha
1989 Valmont - kniha
1988 Nebezpečné známosti - kniha
1980 Liaisons dangereuses, Les (TV film) - kniha
Nebezpečné známosti (TV film) - kniha
1976 Une femme fidèle - kniha
1959 Nebezpečné známosti - kniha

TV seriály

2003 Nebezpečné známosti (TV seriál) - kniha

TV pořady

1971 Great Performances (TV pořad) - kniha

Scenáristická filmografie

Filmy

1966 Gesellschaftsspiel (TV film) - divadelní hra

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace