foto

Alejandro Ulloa

  • nar. 14.9.1926 (92 let)
    Madrid, Madrid, Španělsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kameramanská filmografie

Filmy

1989 Oro fino
1988 Hermano del espacio
1986 Corazón de cristal
Disputado voto del señor Cayo, El
La miel del diablo
Romanza final (Gayarre)
1985 Perras callejeras
1984 Christina y la reconversión sexual
Mujer del juez, La
Playboy en paro
Výbušnina
1983 Conquista, La
Exterminátoři v roce 3000
1982 Cristóbal Colón, de oficio... descubridor
Gran mogollón, El
Hijo del cura, El
Morte in Vaticano
1981 127 millones libres de impuestos
El retorno del Hombre Lobo
1980 Carnaval de las bestias, El
Cántabros, Los
El divorcio que viene
Unos granujas decentes
1979 El caminante
La familia, bien, gracias
Manaos
Sabato, domenica e venerdì
Sensitività
Tajemný dům na Garibaldi Street (TV film)
1978 Mujer de la tierra caliente, La
1977 Al fin solos, pero...
California
Quel pomeriggio maledetto
1976 Anacoreta, El
Druhá moc
Libertad provisional
Madrid, Costa Fleming
Vuelve, querida Nati
Whisky a duchové
1975 Vůně cibule
1974 Là dove non batte il sole
No es nada, mamá, sólo un juego
Protecteur, Le
1973 La polizia incrimina la legge assolve
Le Guerriere dal seno nudo
Na každého jednou dojde!
Tarot
1972 Co my máme společného s revolucí?
Die rote Sonne der Rache
Expres hrůzy
Pancho Villa
Proč žít... a proč umírat
1971 Hombre de Río Malo, El
Ojo del huracán, El
1970 Inafferrabile invincibile Mr. Invisibile, L'
Le Foto proibite di una signora per bene
Píseň ohlašuje pomstu
Vamos a matar, compañeros
1969 Orli nad Londýnem
Ti, kteří jdou k čertu
Una sull'altra
1968 Ammazzali tutte e torna solo
I tre che sconvolsero il West (Vado, vedo e sparo)
Pistola per cento bare, Una
Tutto per tutto
Žoldnéř
1967 7 donne per i MacGregor
Buenos días, condesita
Odio per odio
Tuset Street
1966 Acompáñame
Miss Muerte
Missione speciale Lady Chaplin
Sette pistole per i MacGregor
Sugar Colt
1965 Dos chicas locas locas
Más bonita que ninguna
1964 Anthar l'invincibile
Tiro por la espalda, Un
1963 Becerrada, La
Horror
Millonario por un día
Scaramouche
Verbena de la Paloma, La
1962 Atraco a las tres
El Balcón de la Luna
Mi adorable esclava
Syn kapitána Blooda
Vuelve San Valentín
1961 Goliath contro i giganti
Siempre es domingo
Tres de la Cruz Roja
1960 Amor bajo cero
Crimen para recién casados
Melodías de hoy
Príncipe encadenado, El
1959 Día de los enamorados, El
Gayarre
Las de Caín
Vida sin risas
1958 Chicas de la Cruz Roja, Las
Malinconico autunno
Marinai, donne e guai
1957 Susana y yo

TV seriály

1989 Bílá válka (TV seriál)
1987 Visperas (TV seriál)
1986 Segunda Enseñanza (TV seriál)
1983 Anillos de oro (TV seriál)
1982 Ramón y Cajal (TV seriál)

Dokumentární

1964 Franco: ese hombre
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace