Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Povídkový film. V povídce „Sobota“ je ohlášen na pracovní návštěvu do italské filiálky japonský inženýr. Ředitel nepříjemnou povinnost deleguje na podřízeného La Brocu. Ten musí odložit víkend se snoubenkou, ale nakonec si může gratulovat – japonský technik je půvabná mlada signorina s částečnou znalostí italštiny. Stačí dva dny a La Broca se žení do Japonska.
„Neděle“. Mario je řidič kamionu. Přijel z nonstop dvoudenní štreky a i když ho šéf posílá hned na další jízdu, odchází domů a spát. Moc dlouho se nedaří. Sousedka z vyššího patra se chce z nešťastné lásky utopit a voda protekla až do Mariovy postele. Zachraňuje ji, ale přijíždějí rodiče, a tak se uvolil hrát během jejich návštěvy ženicha. Na Sicílii si už všichni totiž myslí, že je vdaná. Do toho přichází nevěrný pravý milenec, ale to už je nevěsta definitivně zamilovaná do Maria.
„Pátek“. Úžasný Constantini je impresário baletního souboru, ale jedna z tanečnic mu stále dělá naschvály. Teď zrovna se chce vdávat za šéfa mafie. Constantini se vydává překazit svatbu, podaří se mu kápa dostat za mříže a ještě se s Jacquelin ožení. Je to pojistka, aby mu ze souboru znovu neutekla. Teď už má takhle na radnici pojištěných všech třináct sboristek. (chamonix)

(více)

Reklama

Reklama