foto

John Dresden

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1988 Not of This Earth
1987 Big Bad Mama II
Commando Squad
Hra s ohněm
No Dead Heroes
1984 Gone Are the Dayes (TV film)
Poslední mise
1983 Dva podobní
1982 Raw Force
1979 Portrét opravdového muže
Temnota
1978 Two-Five, The (TV film)

TV seriály

1984 Hunter (TV seriál)
Mike Hammer (TV seriál)
1983 A-Team (TV seriál)
1981 Dynastie (TV seriál)
1978 The Next Step Beyond (TV seriál)
1977 The Hardy Boys/Nancy Drew Mysteries (TV seriál)
1973 Kriminální oddělení (TV seriál)
1963 General Hospital (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky