foto

Terence Rattigan

  • nar. 10.6.1911
    Londýn, Anglie, Velká Británie
  • zem. 30.11.1977 (66 let)
    Hamilton, Bermudy, Velká Británie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2016 The Deep Blue Sea (divadelní záznam)
2011 Bezedné moře - divadelní hra
1999 Utajený případ - divadelní hra
1994 Profesor odchází - divadelní hra
1993 K.O. (TV film) - původní scénář
1987 Slavný případ (TV film) - divadelní hra
1985 Browningův překlad (TV film) - divadelní hra
1983 Oddělené stoly (TV film) - divadelní hra
1973 Bequest to the Nation, A - divadelní hra
Brauningova verzija (TV film) - divadelní hra
1970 Francuski bez muke (TV film)
1969 Sbohem, pane profesore! - divadelní hra
1968 An Einzeltischen (TV film) - divadelní hra
1964 Harlekinade (TV film) - divadelní hra
Žlutý Rolls-Royce
1963 Der Mann des Tages (TV film)
Vlivní lidé
1962 Handen på hjärtat (TV film) - divadelní hra
Lockende Tiefe (TV film) - divadelní hra
Luottamuksella (TV film) - divadelní hra
Rien que la vérité (TV film) - divadelní hra
1960 Miehen varjo (TV film) - divadelní hra
1959 Pojken Winslow (TV film)
Voimakas kuin meri (TV film) - divadelní hra
1958 Oddělené stoly - divadelní hra
Skuggan av en man (TV film) - divadelní hra
The Winslow Boy (TV film)
1957 Princ a tanečnice - scénář, divadelní hra
1955 Browning Version, The (TV film)
The Deep Blue Sea - scénář, divadelní hra
The Man Who Loved Redheads - scénář, divadelní hra
1953 The Final Test - scénář, původní scénář
1952 Zvuková bariéra
1951 Profesor odchází
1948 Bond Street
The Winslow Boy - scénář, divadelní hra
1947 Brightonský špalek
While the Sun Shines - scénář, divadelní hra
1945 Cesta ke hvězdám
1944 Anglicky snadno a rychle - původní scénář
1942 The Day Will Dawn
Uncensored
1941 Quiet Wedding
1940 French Without Tears
1937 Gypsy

TV seriály

1992 Performance (TV seriál) - divadelní hra
1969 ITV Saturday Night Theatre (TV seriál)
1968 Touch of Venus, A (TV seriál)
1967 ITV Playhouse (TV seriál)
1965 BBC Play of the Month (TV seriál) - divadelní hra
Estudio 1 (TV seriál) - divadelní hra
1959 Startime (TV seriál)
1957 The DuPont Show of the Month (TV seriál) - divadelní hra
1956 Armchair Theatre (TV seriál)
1955 ITV Play of the Week (TV seriál) - scénář, divadelní hra
ITV Television Playhouse (TV seriál) - divadelní hra
1950 BBC Sunday-Night Theatre (TV seriál) - scénář, divadelní hra
Lux Video Theatre (TV seriál) - divadelní hra

Spisovatelská filmografie

Filmy

1961 Der Fall Winslow (TV film) - kniha

Herecká filmografie

TV seriály

1953 The United States Steel Hour (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace