foto

Jaroslav Hašek

  • nar. 30.4.1883
    Praha, Čechy, Rakousko-Uhersko
  • zem. 1.3.1923 (39 let)
    Lipnice nad Sázavou, Československo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Spisovatelská filmografie

Filmy

2019 Policejní historky - povídka
Švejk - kniha
2012 Pochožděnija bravogo soldata Švejka - kniha
2009 Dobrý voják Švejk (TV film) - kniha
1999 Przygody dobrego wojaka Szwejka (TV film) - kniha
1990 Vltava hraje k volbám (TV film) - povídka
1986 Můj obchod se psy (TV film) - kniha
Osudy dobrého vojáka Švejka - kniha
1985 Rafinált bünösök (TV film) - kniha
1982 Veľké preteky (TV film) - povídka
Šťastný domov (TV film) - kniha
Živý sen (TV film) - povídka
1981 Uličnictví pana Čabouna (TV film) - kniha
1979 Historky z Ražické bašty (TV film) - kniha
1978 Odměna (TV film) - kniha
1975 Tři muži se žralokem (TV film) - kniha
1974 Konec agenta č. 312 (TV film) - povídka
1973 Zvony pana Mlácena (TV film) - kniha
1971 Cesta mstitele své cti (TV film) - povídka
1966 Rekův románek - povídka
1964 Dobrodružství s nahým klukem - kniha
Schwejk's Flegeljahre - kniha
1960 Der brave Soldat Schwejk - kniha
1957 Poslušně hlásím - kniha
1956 Dobrý voják Švejk - kniha
1955 Vzorný kinematograf Haška Jaroslava - kniha
1954 Die Beförderung (TV film) - kniha
Osudy dobrého vojáka Švejka - kniha
1952 Haškovy povídky ze starého mocnářství - kniha
1943 Novyje pochoždenia Švejka - kniha
Švejk bourá Německo - kniha
1931 Dobrý voják Švejk - kniha
1930 Osudy dobrého vojáka Švejka - kniha
1926 Dobrý voják Švejk - kniha
Švejk na frontě - kniha

TV seriály

2004 Nadměrné maličkosti (TV seriál) - kniha
Stavovské rozdíly (S01E09) - kniha
1996 Opowieść o Józefie Szwejku i jego drodze na front (TV seriál) - kniha
1995 Opowieść o Józefie Szwejku i jego najjaśniejszej epoce (TV seriál) - kniha
1973 Huumorin koulu (TV seriál) - kniha
1972 Die Abenteuer des braven Soldaten Schwejk (TV seriál) - kniha
1967 Kunnon sotamies Svejkin seikkailuja (TV seriál) - kniha

Herecká filmografie

Filmy

1982 Ze staré drogerie (TV film)

Dokumentární

1963 Jaroslav Hašek

Scenáristická filmografie

Filmy

1968 De avonturen van de brave soldaat Schwejk (TV film) - divadelní hra

Host

TV pořady

1995 Úsměvy českého filmu (TV pořad)

Fanoušci tvůrce