foto

Jaroslav Hašek

  • nar. 30.4.1883
    Praha, Čechy, Rakousko-Uhersko
  • zem. 1.3.1923 (39 let)
    Lipnice nad Sázavou, Československo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Spisovatelská filmografie

Filmy

2019 Policejní historky - povídka
Švejk - kniha
2012 Pochožděnija bravogo soldata Švejka - kniha
2009 Dobrý voják Švejk (TV film) - kniha
1999 Przygody dobrego wojaka Szwejka (TV film) - kniha
1990 Vltava hraje k volbám (TV film) - povídka
1986 Můj obchod se psy (TV film) - kniha
Osudy dobrého vojáka Švejka - kniha
1985 Rafinált bünösök (TV film) - kniha
1982 Veľké preteky (TV film) - povídka
Vlci (TV film) - povídka
Šťastný domov (TV film) - kniha
Živý sen (TV film) - povídka
1981 Uličnictví pana Čabouna (TV film) - kniha
1979 Historky z Ražické bašty (TV film) - kniha
1978 Odměna (TV film) - kniha
1975 Tři muži se žralokem (TV film) - kniha
1974 Konec agenta č. 312 (TV film) - povídka
1973 Zvony pana Mlácena (TV film) - kniha
1966 Rekův románek - povídka
1964 Dobrodružství s nahým klukem - kniha
Schwejk's Flegeljahre - kniha
1960 Der brave Soldat Schwejk - kniha
1957 Poslušně hlásím - kniha
1956 Dobrý voják Švejk - kniha
1955 Vzorný kinematograf Haška Jaroslava - kniha
1954 Die Beförderung (TV film) - kniha
Dobrý voják Švejk - kniha
1952 Haškovy povídky ze starého mocnářství - kniha
1943 Novyje pochoždenia Švejka - kniha
Švejk bourá Německo - kniha
1931 Dobrý voják Švejk - kniha
1930 Osudy dobrého vojáka Švejka - kniha
1926 Dobrý voják Švejk - kniha
Švejk na frontě - kniha

TV seriály

2004 Nadměrné maličkosti (TV seriál) - kniha
Stavovské rozdíly (S01E09) - kniha
1996 Opowieść o Józefie Szwejku i jego drodze na front (TV seriál) - kniha
1995 Opowieść o Józefie Szwejku i jego najjaśniejszej epoce (TV seriál) - kniha
1973 Huumorin koulu (TV seriál) - kniha
1972 Die Abenteuer des braven Soldaten Schwejk (TV seriál) - kniha
1967 Kunnon sotamies Svejkin seikkailuja (TV seriál) - kniha

Herecká filmografie

Filmy

1982 Ze staré drogerie (TV film)

Dokumentární

1963 Jaroslav Hašek

TV pořady

1995 Úsměvy českého filmu (TV pořad)

Scenáristická filmografie

Filmy

1968 De avonturen van de brave soldaat Schwejk (TV film) - divadelní hra

Fanoušci tvůrce

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace