foto

Max Borenstein

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2020 Showtime (TV film)
What Is Life Worth
2017 Kong: Ostrov lebek
2014 Godzilla
2003 Swordswallowers and Thin Men

TV seriály

2015 Minority Report (TV seriál)
Útěk (E10)
Memento Mori (E09)
Hodnej chlap (E02)
další epizody (4)

Režijní filmografie

Herecká filmografie

Producentská filmografie

Filmy

2020 What Is Life Worth

Tvůrcovská filmografie

TV seriály

2019 The Terror (TV seriál)
Into the Afterlife (S02E10)
Come and Get Me (S02E09)
My Sweet Boy (S02E08)
další epizody (10)
2015 Minority Report (TV seriál)
Útěk (E10)
Memento Mori (E09)
Americký sen (E08)
další epizody (10)