foto

David Isaacs

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

1991 Oživlá panenka
1985 Blázni a dobrovolníci

TV seriály

2003 Všechno je relativní (TV seriál)
1998 Becker (TV seriál)
1995 Skoro dokonalá (TV seriál)
Frasier (TV seriál)
Šou, ve které se objeví Sam (S02E16)
1994 Frasier (TV seriál)
Dobrodružství v ráji 2/2 (S02E09)
Dobrodružství v ráji 1/2 (S02E08)
Jak se Lilith vrátila (S01E16)
1993 Big Wave Dave's (TV seriál)
1991 Simpsonovi (TV seriál)
Hromská sobota (S03E09)
1990 Křídla (TV seriál)
Marshall Chronicles, The (TV seriál)
Simpsonovi (TV seriál)
Homer maskotem (S02E05)
1987 The Tracey Ullman Show (TV seriál)
Tortellis, The (TV seriál)
1985 Mary (TV seriál)
1983 M*A*S*H - Co bylo potom (TV seriál)
Na zdraví (TV seriál)
The Boys in the Bar (S01E16)
Now Pitching, Sam Malone (S01E13)
1982 Na zdraví (TV seriál)
Truce or Consequences (S01E08)
Friends, Romans, and Accountants (S01E07)
Any Friend of Diane's (S01E06)
1981 Open All Night (TV seriál)
1979 M*A*S*H (TV seriál)
Sbohem Radare (2) (S08E05)
Sbohem Radare (1) (S08E04)
Ach ta láska (S07E25)
další epizody (4)
1978 M*A*S*H (TV seriál)
Na vlastní oči (S07E11)
Volaní korejského větru (S07E08)
Nikdo to nemá rád horké (S07E07)
další epizody (9)
1977 M*A*S*H (TV seriál)
Kupec Korejský (S06E15)
Olympiáda v M*A*S*Hi (S06E11)
Pooperační (S05E24)
další epizody (4)
1976 The Tony Randall Show (TV seriál)
M*A*S*H (TV seriál)
Sejde z očí, sejde z mysli (S05E04)
1975 The Jeffersons (TV seriál)

Herecká filmografie

TV pořady

1983 The 35th Annual Primetime Emmy Awards (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace