foto

David Isaacs

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

1991 Oživlá panenka
1985 Blázni a dobrovolníci

TV seriály

2004 Frasier (TV seriál)
Nemyslet na tu pravou (S11E19)
2003 Všechno je relativní (TV seriál)
2002 Frasier (TV seriál)
Kola štěstí (S09E16)
1999 Becker (TV seriál)
Drive, They Said (S01E20)
Activate Your Choices (S01E15)
Frasier (TV seriál)
Láska je láska 2/2 (S06E24)
Láska je láska 1/2 (S06E23)
1998 Becker (TV seriál)
Sex in the Inner City (S01E03)
Frasier (TV seriál)
Pokojová služba (S05E15)
1995 Skoro dokonalá (TV seriál)
Frasier (TV seriál)
Šou, ve které se objeví Sam (S02E16)
1994 Frasier (TV seriál)
Dobrodružství v ráji 2/2 (S02E09)
Dobrodružství v ráji 1/2 (S02E08)
Jak se Lilith vrátila (S01E16)
1993 Big Wave Dave's (TV seriál)
1991 Simpsonovi (TV seriál)
Hromská sobota (S03E09)
1990 Křídla (TV seriál)
Marshall Chronicles, The (TV seriál)
Simpsonovi (TV seriál)
Homer maskotem (S02E05)
1987 The Tortellis (TV seriál)
The Tracey Ullman Show (TV seriál)
1985 Mary (TV seriál)
1983 M*A*S*H - Co bylo potom (TV seriál)
Na zdraví (TV seriál)
Hoši z baru (S01E16)
Dnes nabízí Sam Malone (S01E13)
1982 Na zdraví (TV seriál)
Příměří nebo logické následky (S01E08)
Přátelé, římané, účetní (S01E07)
Kterákoliv kamarádka Diany (S01E06)
1981 Open All Night (TV seriál)
1979 M*A*S*H (TV seriál)
Sbohem Radare (2) (S08E05)
Sbohem Radare (1) (S08E04)
Ach ta láska (S07E25)
další epizody (4)
1978 M*A*S*H (TV seriál)
Na vlastní oči (S07E11)
Volaní korejského větru (S07E08)
Nikdo to nemá rád horké (S07E07)
další epizody (9)
1977 M*A*S*H (TV seriál)
Kupec Korejský (S06E15)
Olympiáda v M*A*S*Hi (S06E11)
Pooperační (S05E24)
další epizody (4)
1976 The Tony Randall Show (TV seriál)
M*A*S*H (TV seriál)
Sejde z očí, sejde z mysli (S05E04)
1975 The Jeffersons (TV seriál)

Host

TV pořady

1983 The 35th Annual Primetime Emmy Awards (TV pořad)

Fanoušci tvůrce