foto

Janusz Kocaj

  • nar. 1987

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2013 Zurück ins Leben (TV film)
2012 Místo činu: Kolín - Nevolejte policii (TV film)
Věž (TV film)
2011 Lollipop Monster
2010 Schurkenstück (TV film)
2008 Teenage Angst
2007 Zeit der Fische

TV seriály

2009 Kriminalista (TV seriál)
Zmařené sny (S03E06)
1981 Případ pro dva (TV seriál)
1977 Starej (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)

Dokumentární

2011 Vom Reich zur Republik - Die Konterrevolution (TV film)
2010 Vom Reich zur Republik - Der Gewaltfrieden (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace