foto

Ken Barnett

  • nar. 24.7.1972 (44 let)
    Memphis, Tennessee, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2013 Admission
2009 Big Red (TV film)
2008 Konec světa
2007 Color Me Olsen
2006 Ira & Abby
Puccini pro začátečnice
2005 Producenti
Šestý zápas

TV seriály

2012 Šílenci z Manhattanu (TV seriál)
Čajové lístky (S05E03)
2008 Jak jsem poznal vaši matku (TV seriál)
Pavouk (S03E14)
Ochrana svědků (TV seriál)
2005 Chirurgové (TV seriál)
2004 Vincentův svět (TV seriál)
2002 Můj přítel Monk (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace