foto

Ken Barnett

  • nar. 24.7.1972 (47 let)
    Memphis, Tennessee, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Lavender
2013 Admission
2009 Big Red (TV film)
2008 Konec světa
2007 Color Me Olsen
2006 Ira & Abby
Puccini pro začátečnice
2005 Producenti
Šestý zápas

TV seriály

2019 The Godfather of Harlem (TV seriál)
It's All in the Game (E05)
2018 Dobrý boj (TV seriál)
Day 485 (S02E12)
2017 Domek z karet (TV seriál)
54. kapitola (S05E02)
2016 Zelený servis (TV seriál)
Meth(od) (S01E01)
Mozart in the Jungle (TV seriál)
Circles Within Circles (S03E08)
Not Yet Titled (S03E07)
Symphony of Red Tape (S03E06)
další epizody (5)
2015 Mozart in the Jungle (TV seriál)
Home (S02E10)
Amusia (S02E09)
Leave Everything Behind (S02E08)
další epizody (8)
2014 Mozart in the Jungle (TV seriál)
Opening Night (S01E10)
2012 Ochrana svědků (TV seriál)
Sacrificial Lam (S05E07)
Šílenci z Manhattanu (TV seriál)
Čajové lístky (S05E03)
2011 Ochrana svědků (TV seriál)
Something Borrowed, Something Blew Up (S04E13)
2008 Chirurgové (TV seriál)
Srdeční záležitost (S04E13)
Jak jsem poznal vaši matku (TV seriál)
Pavouk (S03E14)
2007 Vincentův svět (TV seriál)
Potíže se sněhem (S04E10)
Můj přítel Monk (TV seriál)
Pan Monk navštěvuje farmu (S05E14)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky