foto

Amy Huberman

  • nar. 20.3.1979 (40 let)
    Dublin, Irsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Slůně v nesnázích
2016 Kill Ratio
Pokušitel
2015 Lovci duchů na ledové stopě
2013 The Stag
2012 Hon na skřítky (TV film)
Immaturity for Charity (TV film)
2011 Stella Days
2010 Rewind
Three Wise Women (TV film)
2009 Monstrum z bažin
2008 Satellites & Meteorites
V hlavní roli já
2007 Shattered
Zhluboka dýchat
2006 Showbands II (TV film)
2005 Showbands (TV film)
2002 Špatná karma

TV seriály

2018 Finding Joy (TV seriál)
Striking Out (TV seriál)
Episode 6 (S02E06)
Episode 5 (S02E05)
Episode 4 (S02E04)
další epizody (6)
2017 Striking Out (TV seriál)
Episode 4 (S01E04)
Episode 3 (S01E03)
Episode 2 (S01E02)
další epizody (4)
2016 Can't Cope, Won't Cope (TV seriál)
Houdini and Doyle (TV seriál)
In Manus Dei (E03)
2013 Heading Out (TV seriál)
2012 Moone Boy (TV seriál)
Threesome (TV seriál)
I Don't (S02E07)
Dad (S02E06)
Future (S02E05)
další epizody (7)
2011 Threesome (TV seriál)
Episode 7 (S01E07)
Episode 6 (S01E06)
Episode 5 (S01E05)
další epizody (7)
2010 Your Bad Self (TV seriál)
2007 Inspector George Gently (TV seriál)
Gently Go Man (S01E01)
2003 The Clinic (TV seriál)
2001 On Home Ground (TV seriál)
1998 Comedy Lab (TV seriál)
1996 Tichý svědek (TV seriál)

Scenáristická filmografie

TV seriály

2018 Finding Joy (TV seriál)

Host

TV pořady

2007 Xposé (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky